Rautaa ilmassa Heinäheitoissa

5.7.2020
Jyskeen Heinäheittojen suosio kasvaa vuosi vuodelta. Sunnuntaisiin kisoihin osallistui 94 heittäjää 36 eri seurasta. Puolet Varsinais-Suomesta ja toinen puoli Satakunnan, Hämeen, Pohjanmaan, Helsingin ja Uudenmaan piireistä. Mukana oli jälleen useita valtakunnan listojen nuorten kärkinimiä.

Joni Vainio-Kailan kisakunto kohenee

2.7.2020
Hieman nihkeästi kisakautensa avannut Joni Vainio-Kaila viritteli kesäkuntoaan parempaan suuntaan viime torstaina Naantalissa kisailluissa aikuisten ja 17-sarjojen avoimissa pm-kisoissa. 200 metriä kulki puolentoista metrin vastaisessa hopeaan oikeuttavaan aikaan 22,43 ja vain kolme varttia myöhemmin vastatuuleen runnotun pikamatkan vielä painaessa jaloissa 400 metrin aidat suvereeniin mestaruuteen 0,84 sekuntia kauden parastaan parantaen lukemiin 53,02.

Helteinen Kesäseiväs

27.6.2020
Laitilan Keskusurheilukentän hyppypäässä oli lauantaina vipinää 42 nuoren kisaillessa Kesäseiväs -kilpailussa. Paahtava hellekään ei estänyt tulostehtailua tasan puolen osanottajista kirjatessa uudet ennätyslukemansa.

Kolme mestaruutta Vakka-otteluista

15.6.2020
Jyskeen nuoret ottivat kolme mestaruutta, neljä hopeaa ja neljä pronssia Laitilassa viime viikon maanantaina kisailluissa Vakka-Suomen nuorten moniotteluissa. Isäntäseuran isoimmasta mitalien kokonaismäärästä huolimatta kirkkaimpien mitalien tavoittelussa ykkönen oli Uudenkaupungin Kenttäkarhut neljällä kärkisijallaan Kalannin Vankan ja Maskun Katajan saadessa kumpikin kaksi keulapaikkaa ja Mynämäen Iskun sekä Vehmaan Kiiston joutuessa tyytymään himmeimpiin plakaatteihin.

Jyskeen nuoria maajoukkueleiritykseen

18.10.2019
Kaikkiaan yhdeksän vakka-suomalaista nuorta yleisurheilijaa on valittu alueelliseen nuorten maajoukkueleiritykseen. Laitilan Jyskeestä mukaan pääsivät moniottelija Verna Vuorela, moniottelija ja aitajuoksija Carolina Grönroos, pikajuoksija ja moniottelija Ilmari Vuorela, pikajuoksija, seiväshyppääjä ja moniottelija Akseli Hyytiä.