Aada Vuoriaho ja Valtteri Valtonen Heinäheittojen tähdet

12.7.2021
Jyskeen 15-vuotiaat Aada Vuoriaho ja Valtteri Valtonen vastasivat moukarin seuraennätyksillään kovimmista tuloksista Laitilan lauantaisissa Heinäheitoissa. Aada sinkautti kolmen kilon rautapallon lukemiin 53,19 ja Valtterin kiloa painavammalle lekalle saatiin mittaa 50,18.

Yleisurheilun tuloskatsaus

8.7.2021
Yleisurheilun kilpailukausi jatkui juhannuksen jälkeen tiiviinä. Jämsänkosken pikajuoksukarnevaaleilla Joni Vainio-Kaila palasi radalle kolmen viikon tauon jälkeen. 100 metrillä omasta ennätyksestä yhdeksän sekunnin sadasosaa jäänyt aika 11,07 osoitti, että pituushyppykasan kääntämisessä telottu isovarvas kestää taas täysivauhtisen juoksemisen.

Neela ja Noel ottelumestareiksi

8.7.2021
Jyskeen nuoret ottivat kaksi mestaruutta, kaksi hopeaa ja yhden pronssin Uudessakaupungissa keskiviikkona kisailluissa Vakka-Suomen nuorten moniotteluissa. Kaksi kirkkaimpaa ja kaikkiaan viisi mitalia saivat myös Kalannin Vankka ja Uudenkaupungin Kenttäkarhut yhden kärkitilan mennessä Nousiaisten Sudelle, Mynämäen Iskun, Maskun Katajan ja Vehmaan Kiiston joutuessa tyytymään himmeimpiin plakaatteihin.

Jyske seuracupin voittoon

1.7.2021
Jyske oli selvä ykkönen tiistaina Mynämäessä käydyssä Varsinais-Suomen seuracupin pohjoislohkon ensimmäisessä osakilpailussa. Voittopistemäärä 12370 on koko maan listalla toiseksi korkein alle 10 000 asukkaan paikkakunnilla toimivien seurojen vertailussa. Edellä on viitisensataa pistettä enemmän kerännyt viime syksynä A-sarjan valtakunnallisessa finaalissa Jyskeen jälkeen toiseksi sijoittunut Nakkilan Vire.

Yleisurheilussa vilkas juhannusviikko

29.6.2021
Jyskeen yleisurheilijanuoret kisailivat juhannusviikolla menestyksekkäästi useammalla paikkakunnalla ja tehtailivat lukuisia omia ennätyksiä ja muutaman valtakunnan listoilla kärkipäähän menevän tuloksen.

Valtteri, Peetu ja Jasmin seuraennätyksiin

21.6.2021
Valtteri Valtonen, Peetu Tanhuanpää ja Jasmin Vaskelainen olivat Jyskeen seuraennätysten tekovuorossa yleisurheilukauden kisatapahtumien kiihtyessä keskikesää kohti. Näin kuluvalla kaudella on kirjattu jo seitsemän ennätystä.

Jyske Vakka-Suomen rataviestien ykkönen

18.6.2021
Jyske ja Kalannin Vankka kävivät tiukan taiston Vakka-Suomen viestivaltikasta tiistaina Mynämäessä järjestetyissä pienoismaakunnan rataviesteissä. Kumpikin sai jalkeille yhdenvertaisesti 15 joukkuetta, mutta jyskeläisten iskuvoima seitsemällä mestaruudella, neljällä kakkostilalla ja kolmella pronssilla toi niukan voiton seurojen välisessä Vakkamalja -pistekilpailussa. Maskun Kataja sai neljä mestaruutta, Kalannin Vankka kolme ja Vehmaan Kiisto yhden.

Joni Vainio-Kailan vauhti kasvaa

14.6.2021
Joni Vainio-Kaila osoitti oivaa kuntoutumista torstaina Espoossa pidetyissä Motonet GP-kisoissa kohentamalla kesän parastaan 400 metrin aidoissa lähes sekunnilla aikaan 51,90. Vuosi sitten elokuussa Joni kellotti samoissa kisoissa vuoden parhaaksi jääneen aikansa 52,14.