Ratamestarin tehtävät

Ratamestarin tehtävät:

Laadi suunnistusradat ja tee tärkeimmät päivitykset karttaan. Sovi Karin kanssa aika, jolloin tulostatte kartat Metsätalolla. Karin numero on 0440 722 070. Suositeltava tulostusaika on maanantaisin klo 19.00.

Käytettävissä olevien leimasinten numerot ovat 101 – 150.

Toimita ilmoitus Laitilan Sanomiin (seuratoimintailmoitus) viimeistään maanantaina (tiistain lehti, urh.kalenteri) ja Uudenkaupungin  Sanomiin viimeistään maanantaina (tiistain lehti, VaRan palstalle kohtaan kuntorastit).

Ratapituudet: 1,5 km erittäin helppo, sekä 3, 4.5 ja 6 km. Ei tuki- ja rastireittiä.

RASTILIPUT JA OPASTEET LÖYTYVÄT LEIVON KANALASTA.

Vie rastiliput sekä leimasimet maastoon.

Hae MTR-laite ja vaihtokassa Jannelta. Osoite on Piianpolku 2, puhelinnumero 050 480 1316 ja s-posti janne.kolehmainen@hotmail.com Toimita Jannelle ratakohtaiset rastien tunnusnumerot ennen kuntorastipäivää.

Varaa itsellesi vaihtorahaa karttamaksuja varten. ( lippaassa on 20 €:n pohjakassa ).

Laita opasteet paikoilleen.

Lähtöaika on 17.00 - 18.30

Ratojen purku tehdään mahdollisimman pian kuntorastien jälkeen, mielellään jo torstaina.

MTR, vaihtokassa ja mahdolliset Smartum yms. setelit palautetaan heti kuntosuunnistuksen jälkeen Jannelle.

Emit-leimasimet, rastiliput ja opasteet sekä ylimääräiset kartat palautetaan Leivon kanalaan.

Karttamaksut tilitetään Osuuspankkiin suunnistusjaoston tilille FI89 5211 0340 0171 30.

MUUTA HUOMIOITAVAA:

Esimerkki ilmoituksesta urheilukalenteriin: Kuntosuunnistus 8.6 klo 17.00 - 18.30 Malvonkalliolla. Radat 1,5 km erittäin helppo ja 3, 4.5 sekä 6 km. Karttamaksu 5 €, <16 v. maksutta

Opastus: Eurantie 583, Laitila

KARTTAMAKSU:

5 €, muut saman perheen jäsenet 3 €.  Alle 16-vuotiaat  ilmaiseksi.  Kuntorastiratamestarit 3 €.

Maksaa voi myös kuitatuilla Smartum- , Tyky ja Virike liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Kirjaa osallistujan tietoihin mahdollinen osallistumismaksun maksaminen liikuntasetelillä. Käytettäessä korttia ennakkomaksun maksamiseen, rastita ao. palveluntuottaja osallistujalistaan, jotta maksu on jälkeenpäin todennettavissa.

Kirjaa vihkoon niiden osallistujien nimet, joiden osallistumisen maksaa työnantaja. Maksu peritään syksyllä kauden päätyttyä.

Lainattavasta emitistä peritään 1 € / kerta.

LISÄTIETOJA:

Jarmolta 044 533 0370 tai Jussilta 040 541 2007.