Laitilan Jyske - Yleisurheilu

Uutiset ja Tiedotteet

Hippokisat - Tulokset (7.8.2017)

Hippokisat kisattiin 7.8. Laitilan Urheilukentällä. Kisoihin osallistui yhteensä huikeat 294 lasta, ja lajisuorituksia kertyi jopa 627 kappaletta. Jäliki-ilmoittautuneita oli ennätysmäärä, mikä oli luultavasti upean sään ansiota. Kiitos osallistujille ja toimitsijoille hienosti sujuneista kisoista!

Heinäheitot - Tulokset (5.7.2017)

Heinäheitot kisattiin 5.7. laitilan urheilukentällä. Kisat venyivät iltamyöhään klo 23.00 asti, mikä oli odotettavissa suuren osallistujamäärän vuoksi. Kiitos toimitsijoille ja osallistujille kisoista!

Seuracup I - Tulokset (4.7.2017)

Jyskeläisillä oli Mynämäen Seuracup-kilpailussa ennätyksellinen ilta. Jyske oli seurojen välisissä pisteytyksissä jälleen kärjessä.

Vakka-ottelut - Tulokset (28.6.2017)

Vakka-Suomen sisulisäottelut kisattiin 28.6. Laitilassa. Kisat olivat vakka-malja -sarjan osakilpailu. Jyske keräsi otteluista eniten vakkapisteitä.

Jyskeläiset voittoon Vakka-Suomen rataviesteissä (15.6.2017)

Vakka-Suomen rataviestit kisattiin 15.6. Uudenkaupungin Sorvakon urheilukentällä. Laitilan Jyske menestyi viesteissä erinomaisesti.

Tervetuloa Laitilan Jyskeen yleisurheilu -sivuille!

Näiltä kotisivuilta löydät Laitilan Jyskeen yleisurheiluun liittyviä tiedoitteita, uutisia ja tuloksia. Sivuilta löytyy hyödyllisiä osioita sekä urheileville nuorille että toiminnasta kiinnostuneille vanhemmille ja tuloksia seuraaville henkilöille. Tervetuloa mukaan!

Hyödyllisiä linkkejä:

Harjoitus- ja Kilpailukalenteri