Yleisurheilu

Uusimmat uutiset:

Roppakaupalla mitaleja pm-kisoista - 15 kultaa, 10 hopeaa ja 6 pronssia! (27.7.2020)
Pm-kisat tuulten armoilla (23.7.2020)
Ennätysmurskajaiset Nuorisokansallisissa (20.7.2020)
Osallistujaryntäys lauantaisiin nuorisokansallisiin (16.7.2020)
Noel ja Verna ottelumestareiksi (13.7.2020)

Tulevat tapahtumat:

Viikkokisat VII (29.7.2020)
M/N17 piiriottelu (HämSY-SatY-VarSY-EPU) (30.7.2020)
Perjantaiharjoitus (31.7.2020)
Tuisku heitot (1.8.2020)
Aluemestaruusviestit (2.8.2020)
Avoimet Vakka-Suomen ratakävelyt (3.8.2020)
Tilastopajacup 7 (4.8.2020)
LähiTapiolan Nuorisokilpailut (5.8.2020)
P/T16-17 SM-kilpailut (7.-9.8.2020)
P/T14-15 SM-kilpailut (7.-9.8.2020)

Tietoisku

Kaikki yleisurheilusta kiinnostuneet aikuiset ja lapset ovat tervetulleita mukaan seuramme toimintaan. Jyskeellä on yleisurheilutoimintaa ympäri vuoden. Yleisurheiluharjoitukset, muut ohjatut harjoitukset, kisat, kisojen järjestelyt ja varainhankinta tarjoavat jokaiselle mielekästä vapaa-ajan puuhaa. Kaikkien meidän panoksemme on korvaamattoman tärkeä, jotta kausi onnistuisi urheilullisesti.

Kesällä on paljon erilaista toimintaa. Seura järjestää harjoituksia ja harjoituskilpailuja. Lisäksi on muitakin kilpailuja, isompia ja pienempiä, joihin saa vapaaehtoisesti osallistua. Seuran joukkueisiin kaivataan osallistujia keräämään pisteitä. Tällaisia joukkueena tapahtuvia kilpailuja ovat esimerkiksi Vakkakisat ja Seuracupit.

Ilmoita huollettavasi kesäkaudelle 2020 ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautumisessa annettavat tiedot tarvitaan, jotta lapselle voidaan hankkia yleisurheilulisenssi, johon sisältyy vakuutus.

Seuran harjoitukset ja viikkokisat

Yleisurheiluharjoitukset ovat perinteisesti maanantaisin ja perjantaisin. Keskiviikkoisin pidetään seuran omat viikkokisat, jolloin pääsee harjoittelemaan kilpailemista tutussa porukassa. Lajit vaihtuvat viikoittain, jolloin pääsee testaamaan vähän vieraampiakin lajeja. Huoltajat voivat osallistua viikkokisojen toimintaan mittaamalla, kirjaamalla tuloksia tai palauttamalla välineitä. Kiitokseksi tästä kioskissa on kahvia ja jotain syötävääkin.

Ajankohtaiset tiedot tulevista harjoituksista, kilpailuista ja tapahtumista löydät harjoitus- ja kilpailukalenterista. Tulevat yleisurheilutapahtumat ilmoitetaan myös Laitilan Sanomissa ja yleisurheilujaoston tiedottamiseen perustetussa Whatsapp-ryhmässä.

Ilmoittaudu Laitilassa pidettäviin seuran omiin viikkokisoihin viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä. Muista myös varmistaa osallistumisesi urheilutalon toimistossa 30 minuttia ennen oman lajin alkua. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan klo 17:00-17:30.

Muut kilpailut

Ilmoittaudu muihin kilpailuihin tai tapahtumiin osoitteessa kilpailukalenteri.fi viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä, joka on ilmoitettu harjoitus- ja kilpailukalenterissa.

Jos sinut on valittu pm-kilpailuihin, Vakka-Suomen mestaruuskilpailuihin tai Seuracupiin, niin ilmoita aina poisjäännistäsi asianomaisen kilpailun vastaavalle tai nuorisopäällikölle. Viestikilpailuun ja joukkuekilpailuun osallistumisen edellytyksenä on aina kaikkien joukkueeseen valittujen mukana olo.

Ota rohkeasti yhteyttä

Kun sinulla on epätietoisuutta seuran yleisurheilutoiminnasta, ota yhteyttä palautelomakkeella tai yhteystiedoilla suoraan seuran toimihenkilöön kuten nuorisopäällikköön, valmennuspäällikköön, sihteeriin tai yleisurheilujaoston puheenjohtajaan.