Leijona-kiekkokoulu

Tervetuloa Leijona-kiekkokouluun!

Laitilan Jyske toivottaa kaikki alle 8-vuotiaat Leijonat - tytöt ja pojat - tervetulleiksi mukaan Leijona-kiekkokouluun.

Leijona-kiekkokoulussa ohjaajat opastavat lasta luistelun ja jääkiekon pariin ikä- ja taitotason mukaan. Sekä tytöille että pojille sopivat tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet vaikeutuvat tasojen mukaan vuosittain.

Aloitamme kauden 2019-2020 sunnuntaina 22 syyskuuta.

Kiekkokoulua on kahdesti viikossa: keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 sekä sunnuntaisin klo 11:00-12:00                 (Vuoromuutokset mahdollisia.)

Vuoroja voit seurata täältä  http://jaahalli.laitila.fi/vuorot.htm

Huomio!

Seuralta on mahdollisuus saada pieniä varusteita lainaksi. Omat luistimet,kypärä ja kaulasuoja mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: tekstiviestillä Tomi Mustonen 044 363 9031 / tomistonen@gmail.com

Osallistujan nimi

Syntymävuosi