LEIJONA-kiekkokoulu

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

AJANKOHTAISTA:

- Ilmoittautumislomake kaudelle 2022-2023 avattu!
- Valmentajatiimi kaipaa täydennystä! Yhteydenotot Mikko Uola p. 050 532 7951Laitilan Jyske toivottaa kaikki 2015 syntyneet ja nuoremmat Leijonat - tytöt ja pojat - tervetulleiksi mukaan LEIJONA-kiekkokouluun (LKK). Osallistuakseen lapsen tarvitsee osata liikkua jäällä ilman aikuisen apua, täyttäkää ILMOITTAUTUMISLOMAKE ja rekisteröitykää mukaan toimintaan KIEKKOKOULUTEKISTERÖINNILLÄ.

Minimivarustus on ristikollinen kypärä, kaulasuoja, luistimet ja maila. Lisäksi kannattaa harkita mukavuustekijänä jääkiekkohanskojen, kyynärpää-, polvi- ja alasuojien hankkimista. Lisätietoa varusteista löydät TÄÄLTÄ.

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton LEIJONA-kiekkokoulu konseptilla, jossa koulutetut ohjaajat opastavat valmiiksi luotujen sisältöjen avulla lasta jääkiekon saloihin - ikä- ja taitotasot huomioiden. Sekä tytöille että pojille sopivat tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia sekä tietenkin pelejä ja leikkejä.

KUSTANNUKSET: KIEKKOKOULUREKISTERÖINTI 3€, ei muita kustannuksia

VAKIOHARJOITUSVUOROT 2022-2023 (LKK1-LKK3):

- keskiviikkoisin klo 16.30-17.30
- sunnuntaisin klo 11.00-12.00

Harjoitusvuoromuutokset ovat mahdollisia ja niistä pyritään tiedottamaan pikaisesti ryhmän Whatsappissa. Kaikki Jääkukko-Areenan varatut jäävuorot löytyvät TÄÄLTÄ.

LKK3 / 2015 synt. osallistuu Juniorilukon järjestämään Kettu-liigaan. Syyskauden peliohjelman löydät TÄÄLTÄ (TBA elokuussa -22).

YHTEYSHENKILÖT:

Joukkueenjohtaja - XXX

Valmentaja - Mikko Uola

Valmentaja - Mika Varjonen