LEIJONA-kiekkokoulu

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

AJANKOHTAISTA:

- Tervetuloa LEIJONA -kiekkokouluun! Treenaamme keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 ja sunnuntaisin klo 11.00-12.00.

Laitilan Jyske toivottaa kaikki 2014 syntyneet ja nuoremmat Leijonat - tytöt ja pojat - tervetulleiksi mukaan LEIJONA-kiekkokouluun (LKK). Osallistuakseen lapsen tarvitsee osata liikkua jäällä ilman aikuisen apua, täyttäkää ILMOITTAUTUMISLOMAKE ja rekisteröitykää mukaan toimintaan SEURAPASSI 1:llä.

Minimivarustus on ristikollinen kypärä, kaulasuoja, luistimet ja maila. Lisäksi kannattaa harkita mukavuustekijänä jääkiekkohanskojen, kyynärpää-, polvi- ja alasuojien hankkimista. Lisätietoa varusteista löydät TÄÄLTÄ.

Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton LEIJONA-kiekkokoulu konseptilla, jossa koulutetut ohjaajat opastavat valmiiksi luotujen sisältöjen avulla lasta jääkiekon saloihin - ikä- ja taitotasot huomioiden. Sekä tytöille että pojille sopivat tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia sekä tietenkin pelejä ja leikkejä.

KUSTANNUKSET: Seurapassi 1 3€, ei muita kustannuksia

HARJOITUSVUOROT (LKK1-LKK3):

- keskiviikkoisin klo 16.30-17.30
- sunnuntaisin klo 11.00-12.00

Harjoitusvuoromuutokset ovat mahdollisia ja niistä pyritään tiedottamaan pikaisesti ryhmän Whatsappissa. Kaikki Jääkukko-Areenan varatut jäävuorot löytyvät TÄÄLTÄ.

LKK3 / 2014 synt. osallistuu Juniorilukon järjestämään Kettu-liigaan. Syyskauden peliohjelman löydät TÄÄLTÄ (TBA elokuussa -21).

YHTEYSHENKILÖT:

Joukkueenjohtaja - Jonna Saarinen p. 0407093111