Kannatustuotteet

LAITILAN JYSKEEN KANNATUSTUOTTEET LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ!

 

Voit tehdä tilauksen sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Maksu- ja muut ohjeet tulevat tilausvahvistuksen mukana. 

Tuotteina tällä hetkellä on mm. talven viimoihin ja pakkasiin sopiva JYSKE pipo- ja kaulaliinasetti (tuotteesta tällä hetkellä joulun ajan tarjous). Suomen kesässä valitettavan tarpeellinen vankkaa tekoa oleva, isompiakin tuulia kestävä myrskyvarjo ja äärimmäisen hyvät ja näkyvät heijastinkankaasta tehdyt hanskat. Tuotteisiin painetaan "Pesispoju" -logo ja sateenvarjon saa halutessaan myös Laitilan Jyskeen virallisella logolla.

Tuotevalikoimasta löytyy myös upea LJ -lippis, jota saa neljällä (4) eri värivaihtoehdolla. Lippiksen takaa löytyy koon säätömahdollisuus. Brodeerattu teksti tarkoittaa tietenkin "Laitilan Jyskettä":) Lippikseen saa halutessaan myös sivulle painettuna "Pesispoju" -logon tai Laitilan Jyskeen virallisen logon.

kannatustuotteista löytyy tilava selkäreppu. Pehmustetuilla olkaviilekkeillä ja usealla vetoketjullisella taskulla varustettu tilava ja monikäyttöinen reppu sopii harrastuksiin, retkeilyyn ja vaikka koulurepuksi!

PIPO- JA KAULALIINASETTI     40 euroa 

KEVYT TOPPATAKKI                  72 euroa (juniorikoot 68 euroa)

MYRSKYVARJO 30"                   20 euroa

HEIJASTINHANSKAT                 20 euroa

LJ -LIPPIS                                   20 euroa

SELKÄREPPU                            20 euroa

Muistakaa, että tuotteita on rajoitettu erä!

 

Tilaa tuote/tuotteet, Finnrodessa Japi tekee ne sinulle ja laittaa ilmoituksen tulemaan, kun tuote on valmis haettavaksi liikkeestä. Toimitamme halutessanne myös tuotteen sinulle postitse, tällöin tuotteen maksu tapahtuu postiennakkomaksulla (tuote/tuotteet + postituskulut).

 

Lisää Jyskeen seura-asuja löydät täältä

Lisätietoja:

Jarmo Friberg

Finnbrode Ky 

www.finnbrode.fi

innbrode@finnbrode.fi

0500 861 529

 

Ville Niemi

Laitilan Jyske

044 241 2148

 

Myrskyvarjo Pesispoju -logolla. Varjon koko on 30"
Myrskyvarjo 20 euroa
Pesispoju -logolla varustetut näyttävät heijastinhanskat 20 euroa
Punainen LJ -lippis
Musta LJ -lippis
Pinkki LJ -lippis
Valkoinen LJ -lippis
Selkäreppu pesispoju -logolla