KANNATUSTUOTTEET

LAITILAN JYSKEEN KANNATUSTUOTTEET LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ!

 

Voit tehdä tilauksen sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Maksu- ja muut ohjeet tulevat tilausvahvistuksen mukana. 

Tuotteina tällä hetkellä on Suomen kesässä valitettavan tarpeellinen vankkaa tekoa oleva, isompiakin tuulia kestävä myrskyvarjo ja äärimmäisen hyvät ja näkyvät heijastinkankaasta tehdyt hanskat. Tuotteisiin painetaan "Pesispoju" -logo ja sateenvarjon saa halutessaan myös Laitilan Jyskeen virallisella logolla.

Tuotevalikoimaan on nyt lisätty upea LJ -lippis, jota saa neljällä (4) eri värivaihtoehdolla. Lippiksen takaa löytyy koon säätömahdollisuus. Brodeerattu teksti tarkoittaa tietenkin "Laitilan Jyskettä":) Lippikseen saa halutessaan myös sivulle painettuna "Pesispoju" -logon tai Laitilan Jyskeen virallisen logon.

Viimeisimpänä lisäyksenä kannatustuotevalikoimaan on tullut upea selkäreppu. Pehmustetuilla olkaviilekkeillä ja usealla vetoketjullisella taskulla varustettu tilava ja monikäyttöinen reppu sopii harrastuksiin, retkeilyyn ja vaikka koulurepuksi!

KEVYT TOPPATAKKI           72 euroa (juniorikoot 68 euroa)

MYRSKYVARJO 30"           20 euroa

HEIJASTINHANSKAT         20 euroa

LJ -LIPPIS                           20 euroa

SELKÄREPPU                    20 euroa

Muistakaa, että tuotteita on rajoitettu erä!

 

Tilaa tuote/tuotteet, Finnrodessa Japi tekee ne sinulle ja laittaa ilmoituksen tulemaan, kun tuote on valmis haettavaksi liikkeestä. Toimitamme halutessanne myös tuotteen sinulle postitse, tällöin tuotteen maksu tapahtuu postiennakkomaksulla (tuote/tuotteet + postituskulut).

 

Lisää Jyskeen seura-asuja löydät täältä

Lisätietoja:

Jarmo Friberg

Finnbrode Ky 

www.finnbrode.fi

innbrode@finnbrode.fi

0500 861 529

 

Ville Niemi

Laitilan Jyske

044 241 2148

 

Myrskyvarjo Pesispoju -logolla. Varjon koko on 30"
Myrskyvarjo 20 euroa
Pesispoju -logolla varustetut näyttävät heijastinhanskat 20 euroa
Punainen LJ -lippis
Musta LJ -lippis
Pinkki LJ -lippis
Valkoinen LJ -lippis
Selkäreppu pesispoju -logolla
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.