KESÄOHJAAJA 2024

Kesä lähestyy kovaa vauhtia! Se tarkoittaa meillä ns. sesonkiaikaa, jolloin kilpailukauden lisäksi erilaiset lapsille ja nuorille tarkoitetut toiminnot ovat käynnissä.

Tästä syystä olemme jälleen palkkaamassa kesä-elokuuksi 15-17 -vuotiaita nuoria kesäohjaajiksi. Kesätyöhön valituksi tulevan tulee olla täyttänyt 15 vuotta työn alkaessa, eikä hän saa täyttää 18 vuotta työn aikana. Työnkuvaan kuuluu pesiskoulun, pesisliikkarin ja erilaisten liikuntakerhojen ohjaajan töiden lisäksi valmentamista, markkinointia, pelitapahtumien järjestelyjä, suorituspaikkojen kunnossapitoa, sekä seuran nettisivujen ja sosiaalisen median päivittämistä. Haemme siis oma-aloitteisia, reippaita ja ulospäinsuuntautuneita nuoria tiimiimme! 

Jos yllä kerrotut työtehtävät kiinnostavat sinua ja koet olevasi oikea henkilö toimimaan lasten kanssa, niin täytä alla oleva työhakemus. Hae meille kesäohjaajaksi 31.3.2024 mennessä.

Kesätyön mahdollistamisessa on mukana Osuuspankki, jonka Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta kesäohjaajat seuraamme palkataan.

Jos haluat työstä lisätietoja, niin ota rohkeasti yhteyttä.

 

Ville Niemi

Juniorivalmennuspäällikkö

044 241 2148

ville77niemi@gmail.com