Laitilan Jyske Ringette.

Kausi 2020-2021.

Joukkueiden valmistautuminen kauteen 2020-2021 on startannut ja omatoiminen harjoittelu ollut käynnissä jo hyvän aikaa.

Myös joukkueiden yhteisharjoittelut seuran ohjeita tarkasti noudattaen ovat käynnistymässä.

Jyskeen ringette joukkueet kaudelle 2020-2021 :

• Naisten edustusjoukkue

• B-ringette

• C-ringette

• D-ringette

• E-ringette

• F-ringette

Joukkueiden kokoonapanot julkaistaan porrastetusti kesäkuusta alkaen joukkueiden omilla välilehdillä.

TIEDOTE LIITTYEN JYSKEEN RINGETEN 40V JUHLAAN.

Jyskeen Ringeten 40v. juhlat on päätetty perua vallitsevan koronavirus epidemian johdosta. Juhlat siirretään myöhempään ajankohtaan. Palkittaville ja kutsuvieraille lähetetyt illalliskortit ovat käytettävissä kun uusi ajankohta juhlille on päätetty. Ilmoittautumiset ovat myös voimassa ja tallennettu järjestelmään.

Laitilan Jyskeen Ringette 40v. Iltatapahtumaan ilmoittautuminen!

Tapahtuma on jouduttu perumaan vallitsevan virustilanteen johdosta. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

(aiemmat ilmoittautumiset on tallennettu järjestelmään)

Laitilan Jyskeen Ringette täyttää tänä keväänä 40 vuotta. Tapahtuman kunniaksi järjestetään iltatapahtuma Finnlamex hallilla lauantaina 28.3.2020. Iltatapahtuma alkaa klo 19:00. Iltatapahtuma sisältää illallisen, musiikkia, palkintojen jakoa, kisailua ja visailua. (iltatapahtuma K-18)

Tule mukaan juhlistamaan Jyskeen Ringetteä, TERVETULOA.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tule mukaan ringettekouluun!!

Ringettekoulu jatkuu jälleen keskiviikkona 11 syyskuuta klo 17:30.

(ennakkomainoksessa virheellinen kellonaika)

Tule mukaan opettelemaan luistelun ja ringeten alkeita iloisessa ja innostavassa ilmapiirissä. Mukaan tarvitset kypärän jossa kasvosuojus sekä luistimet.

Ringettekoulun vuorot 2019-2020: keskiviikkoisin klo 17:30-18:30 ja lauantaisin klo 10:30-11:30,

(vuorot saattavat vaihdella, muutoksista ilmoitetaan erikseen)

Ota yhteyttä Sari Lukkala 050 331 8279.

Suomen kaukalopallo- ja ringetteliitto palkitsi kauden 2017-2018 parhaita!!!

Iida Lehti - BSM sarjan paras maalivahti.

Julia Lukkala - Vuoden nuori ringettehenkilö.

ONNEA PALKITUILLE!!

Jyskeen B-ringette hopealle!!

Kauden 2017-2018 finaaliottelussa 17.3.2018 Helsinki nappasi voiton ja näin kultaiset mitalit jäivät pääkaupunkiseudulle. Jyskeen joukkueelta upea suoritus ja seuran B-joukkue säilyi mitalikannassa neljäntenä vuonna peräkkäin.

Finaaliottelu Helsinki-Jyske 9-8.

Jyskeen Ykkösringette hopealle!!

Kauden 2017-2018 Ykkösen finaalisarja tarjosi unohtumattoman finnali ottelujen sarjan. Finaalisarjan jokainen ottelu ratkaistaan vasta jatkoajalla. Hyvinkää oli finalisarjassa parempi voitoin 2-1, Jyskeen potentiaalinen ja taisteleva joukkue saavutti kaudesta hopeaa. Tavoite jäi saavuttamatta ja työ jatkuu tulevalla 2018-2019 kaudella!

Ryhmä kokoontuneena Kirikallion Frisbeegolf radalle.
Väylän 8 tilannekuva.
Lounastauko.
Frisbeegolf kisan mitalikolmikko.
Frisbeegolf mestari 2018.

Season Start 19.5.2018.

Ringette toimarit kokoontuivat aurinkoisena lauantaina pohtimaan kautta 2018-2019.

Päivä aloitettiin Frisbeegolf kisan muodossa ja ensimmäisen kiinnityksen kiertopalkintoon nappasi F-ringeten Janne Saarela. Kisan jälkeen ansaittu lounas ja lounaan jälkeen keskusteltiin kauden 2018-2019 mahdollisuuksista ja haasteita.

Mukava ja antoisa päivä ja kiitos kaikille osallistuneille!!