Laitilan Jyske Ringette

VUODEN RINGETTESEURA-LAITILAN JYSKE.

Jyskeen pitkäjänteinen ja monipuolinen työ Ringeten parissa palkittiin perjantaina kun Suomen Ringetteliitto ry julkisti vuoden palkitut. Laitilan Jyske palkittiin Vuoden Ringetteseurana.

Ote ringettelehdestä 2.2021:

"40-vuotias Laitilan Jyskeen ringette on ottanut isoja kehitysaskeleita viedessään toimintaansa eteenpäin. Näistä mainittakoon muun muassa perheluistelukoulu ja ringettekoulu, joihin on satsattu aktiivisesti ja seura on mahdollistanut kyseessä olevat tapahtumat maksuttomiksi. Luistelukoulussa osallistujia on ollut parhaimmillaan lähes 60 lasta. Lisäksi mahatava, monen vuoden työn vaatinut timanttinen tavoite SM-sarjajoukkueesta toteutuu ensi kaudelle tämän kauden Ykkössarjajoukkueen SM-karsintasarjan menestyksestä johtuen.

Jyskessä on jo useana peräkkäisenä kautena ollut juniorijoukkueet kaikissa ikäluokissa ja yhteistyö lähiseurojen kanssa on viime aikoina ollut erittäin lupaavaa sekä toiveikasta tulevaisuutta silmällä pitäen. Seura panostaa valmennuspuoleen ja tarjoaa valmentajilleen mahdollisuuksia kouluttautua. Esimerkiksi tämän kauden aikana kouluttautumisinnokkuutta herätti Suomen Valmentajien järjestämä psyykkisen valmennuksen koulutus, johon osallistuu Jyskeestä neljä henkilöä.

Seuran yhteishenki on vahva, ja joukkueiden keskinäisestä toiminnasta huokuu arvostus. Seuran tunnuksena käytetty "Seura-Sydän-Yhteisö-Jyske" kuvaa hyvin seuran yhteisöllisyyden tunnetta lajin parissa toimimisesta."

"Hieno tunnustus tehdystä työstä unohtamatta että työtä edelleen riittää. Kaikki Jyskeen ringette yhteisöön kuuluvat voivat olla ehdottoman ylpeitä itsestään, tämä palkinto ja kiitos kuuluu yhteisesti meille kaikille. Jatkuva toiminnan kehittäminen niin kaukalossa, kaukalon laidalla kuin myös taustalla ovat edellytyksiä laadukkaalle toiminnalle. Palkinto on ehdottomasti osoitus oikeaan suuntaan tehdystä työstä. Poikkeuksellinen kausi on luonut omat haasteensa meidän tavoitteelliselle toiminalle mutta kaikista haasteista huolimatta yhdessä on kyetty suoriutumaan hyvin ja kiitettävin arvosanoin. Tästä on mahtavaa jälleen startata uuteen kauteen, KIITOS KUULUU MEILLE KAIKILLE."

-juha-

Kausi 2021-2022.

Joukkueiden valmistautuminen kauteen 2021-2022 on startannut ja omatoiminen harjoittelu ollut käynnissä jo hyvän aikaa.

Myös joukkueiden yhteisharjoittelut seuran ohjeita tarkasti noudattaen ovat käynnistymässä.

Jyskeen ringette joukkueet kaudelle 2021-2022 :

• Naiset SM-ringette

• B-ringette

• C-ringette

• D-ringette

• E-ringette

• F-ringette

Joukkueiden kokoonapanot julkaistaan porrastetusti elokuusta alkaen joukkueiden omilla välilehdillä.

TIEDOTE LIITTYEN JYSKEEN RINGETEN 40V JUHLAAN.

Jyskeen Ringeten 40v. juhlat on päätetty perua vallitsevan koronavirus epidemian johdosta. Juhlat siirretään myöhempään ajankohtaan. Palkittaville ja kutsuvieraille lähetetyt illalliskortit ovat käytettävissä kun uusi ajankohta juhlille on päätetty. Ilmoittautumiset ovat myös voimassa ja tallennettu järjestelmään.

Laitilan Jyskeen Ringette 40v. Iltatapahtumaan ilmoittautuminen!

Tapahtuma on jouduttu perumaan vallitsevan virustilanteen johdosta. Uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

(aiemmat ilmoittautumiset on tallennettu järjestelmään)

Laitilan Jyskeen Ringette täyttää tänä keväänä 40 vuotta. Tapahtuman kunniaksi järjestetään iltatapahtuma Finnlamex hallilla lauantaina 28.3.2020. Iltatapahtuma alkaa klo 19:00. Iltatapahtuma sisältää illallisen, musiikkia, palkintojen jakoa, kisailua ja visailua. (iltatapahtuma K-18)

Tule mukaan juhlistamaan Jyskeen Ringetteä, TERVETULOA.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tule mukaan ringettekouluun!!

Ringettekoulu jatkuu jälleen keskiviikkona 11 syyskuuta klo 17:30.

(ennakkomainoksessa virheellinen kellonaika)

Tule mukaan opettelemaan luistelun ja ringeten alkeita iloisessa ja innostavassa ilmapiirissä. Mukaan tarvitset kypärän jossa kasvosuojus sekä luistimet.

Ringettekoulun vuorot 2019-2020: keskiviikkoisin klo 17:30-18:30 ja lauantaisin klo 10:30-11:30,

(vuorot saattavat vaihdella, muutoksista ilmoitetaan erikseen)

Ota yhteyttä Sari Lukkala 050 331 8279.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Suomen kaukalopallo- ja ringetteliitto palkitsi kauden 2017-2018 parhaita!!!

Iida Lehti - BSM sarjan paras maalivahti.

Julia Lukkala - Vuoden nuori ringettehenkilö.

ONNEA PALKITUILLE!!

Jyskeen naiset SM-sarjaan.

Monen vuoden ajan timanttisena tavoitteena Jyskeen naisten ringettejoukkueella ollut nousu takaisin SM-sarjaan toteutui viimein maaliskuussa. SM-karsintasarjassa sekä Helsinki että Jyske osoittivat olevansa juuri niin vahvoja kuin ennakkoarvioissa oli odotettukin. Molemmat selvittivät nousu paly-offit voittoisasti ja näin ollen ensi kaudella Jyske usean vuoden jälkeen nähdään Ringeten Naisten SM-sarjassa.

Nousu Play-off ottelut:

• Jyske-Ilves 12-1
  • Ilves-Jyske 3-4 ja.
  • Jyske-Ilves 5-1
  • Jyske SM-sarjaan voitoin 3-0

Ryhmä kokoontuneena Kirikallion Frisbeegolf radalle.
Väylän 8 tilannekuva.
Lounastauko.
Frisbeegolf kisan mitalikolmikko.
Frisbeegolf mestari 2018.

Season Start 19.5.2018.

Ringette toimarit kokoontuivat aurinkoisena lauantaina pohtimaan kautta 2018-2019.

Päivä aloitettiin Frisbeegolf kisan muodossa ja ensimmäisen kiinnityksen kiertopalkintoon nappasi F-ringeten Janne Saarela. Kisan jälkeen ansaittu lounas ja lounaan jälkeen keskusteltiin kauden 2018-2019 mahdollisuuksista ja haasteita.

Mukava ja antoisa päivä ja kiitos kaikille osallistuneille!!