28.12.2022 Tilannekatsaus

 

Tilannekatsausta

 

Pelaajia kävi syyskaudella hyvin treeneissä, keskimäärin 20 pelaajaa oli aina treeneissä mukana. Yhteensä joukkueessa on 32 ilmoittautunutta pelaajaa, joten aktiivisuus on hyvällä tasolla. Reilun 20 pelaajan valmentaminen vaatii vähintään kolme valmentajaa paikalle ja syyskaudella hyvin apuvalmentajalistaus auttoi, jotta treenit pystyttiin vetämään. Apuvalmennusta jatketaan myös kevätkaudella ja jokaiseen harjoitukseen osallistuu kaksi nimettyä apuvalmentajaa.

 

Ottelut https://laitilanjyske.sporttisaitti.com/salibandy/p10-2013-14/ottelut/

 

Pelejä syyskaudella pelattiin kortteliliigassa noin kaksikymmentä kolmella eri sarjatasolla:

 • 2013-syntyneiden ylemmässä haastajasarjassa tuli kuusi voittoa ja yksi tappio
 • 2013-syntyneiden alemmassa haastajasarjassa tuli kolme voittoa ja kolme tappiota
 • 2014-syntyneiden alemmassa haastajasarjassa tuli kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota

Kevätkaudella kortteliliigassa on pelejä tarjolla 24 kappaletta ja näistä kahdessa on kyseessä kotiturnaus (05.02 ja 04.03).

Ne pelaajat, jotka ovat hankkineet Säbäkipinäpelipassin Suomisport-sivustolta, on merkitty peleihin Nimenhuudossa. Noin 10 pelaajaa per peli, paitsi kotiturnauksiin vähän enemmän. Jos joku pelaaja vielä hankkii pelipassin kevään pelejä varten, niin ilmoitus minulle, jotta voin lisätä pelaajan Nimenhuudossa oleviin otteluihin. Lisätkää eri Nimenhuudossa oleviin kortteliliigan otteluihin IN/OUT viimeistään ilmo-päivään mennessä ja mielellään aikaisemminkin.

 

Harjoitukset https://laitilanjyske.sporttisaitti.com/salibandy/p10-2013-14/harjoitukset/

 

Harjoituspäivät ovat keväällä maanantai ja perjantai. Ma klo 17-18 sekä Pe klo 16:45-18:00. Perjantaisin on juoksusuoralla aina 15 min ohjattu lämmittely ja sen jälkeen vasta siirtyminen kentän puolelle. HUOM! perjantaisin meidän pitää vuoron aluksi tehdä myös kenttä, joten tähän tarvitaan vanhempien apua. Kenttää pystytään rakentamaan vasta klo 17 alkaen, kun edellinen vuoro lopettaa tällöin.

Harjoituksia ei ole:

 • Ei treenejä PE 27.01.2023 (Kulttuuriviikko)
 • Ei treenejä PE 10.02.2023 (Wanhojen tanssit
 • EI treenejä MA 20.02.2023 (vko 8)
 • EI treenejä PE 24.02.2023 (vko 8)
 • Ei treenejä PE 07.04.2023 (pääsiäinen)
 • EI treenejä MA 10.04.2023 (pääsiäinen)

 

Turnausinfo https://ilvessalibandy.fi/tampere-floorball-tournament/

 

Viime vuonna osallistuttiin yhdellä joukkueella Tampereella kaksipäiväiseen turnaukseen ja siitä jäi mukavat kokemukset, joten tänä vuonnakin mennään pelaamaan tänne. Nimenhuudossa on ilmoittautuminen auki, johon sitovat ilmoittautumiset 19.02 mennessä, että tiedetään monellako joukkueella ilmoittaudutaan turnaukseen. Turnaus pelataan 22.04-23.04.

Kulut:

 • Joukkuemaksu:          160 €/joukkue                          Joukkue hoitaa
 • Pelaajamaksu:            21 €/pelaaja                              Pelaajan vanhempi vastaa
 • Ruokailu:                     10 €/ruokailu                            Pelaajan vanhempi vastaa
 • Majoitus                      125 € eteenpäin                       Pelaajan vanhempi vastaa
 • Kuljetus:                      omalla autolla/kimppakyyti   Pelaajan vanhempi vastaa

Majoituksessa kannattaa ensisijaisesti varata huone hotelli Scandic Rosendahlista, mutta muitakin majoitusvaihtoehtoja voi käyttää.

 

Muuta

 

Kevätkauden kausimaksu on myös 50 €. Rahastonhoitajamme Teemu Varjonen laittaa jokaiselle tämän johdosta viestiä, jossa tulee maksuohjeet.

Testipäivä jouduttiin siirtämään joulukuulta pois ja päätettiin, että pidetään se huhtikuussa. Tähän valitaan päivä myöhemmin.

Harjoituspelejä on tulossa 2014-syntyneille Ukilaisia vastaan sekä 2013-syntyneillä Jyskeen T12-tyttöjä vastaan. Merkitään nämä Nimenhuutoon, kun päivämäärät varmistuvat.

Pelitaktiikasta on ollut myös valmennuksen kanssa juttua ja päätettiin, että jatketaan edelleenkin kevätkaudella kahden puolustajan ja kahden hyökkääjän taktiikalla, mutta pyritään siihen, että puolustajat osallistuisivat aktiivisemmin myös hyökkäyksiin. Lisäksi ainakin välillä peluutetaan joukkuetta puolustusmuotona ns. trap-tyylillä eli tukitaan keskikenttä.

 

Jos joku asia vaivaa mieltä tai muuta sellaista, laita yksityisviestiä minulle tai käy harjoituksissa puhumassa.

 

Ystävällisin terveisin Janne Marttila & muut valmennustiimi