Jalkapallo

Laitilan Jyskeen jalkapallojaoston tarkoituksena on mahdollistaa jalkapalloharrastaminen Laitilassa kaikille jalkapallosta kiinnostuneille ja innostuneille pelaajille.  Tällä hetkellä joukkueita on nuoremmasta tytöt 12- syntyneistä pelaajista aina M45 ikämiehiin saakka.

Laitilan Jyskeen jalkapallon juniorityön perusaatteena on "Kaikki pelaa"- periaate ja tasapuolisuus eli kaikilla pelaajilla on yhtäläinen oikeus peleihin ja harjoituksiin. Pelaajille, jotka haluavat edetä jalkapallourallaan pystymme tarjoamaan yhteistyöseurojen kautta mahdolllisuksia vaikka mihin.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan toimintaamme niin pelajaana, valmentaja, tuomarina tai vaikka huoltajana, ota rohkeasti yhteyttä allekirjoittaneeseen tai ko. joukkueen yhteyshenkilöihin.

Kesäkauden harjoittelut ovat ohi ulkona mutta Futsal harjoitukset ovat alkaneet lokakuussa monitoimihallissa, alla uutisissa aikataulut ja yhteystiedot eri ikäryhmille.

Toivoo Ilkka Vuorela

p. 0443383880

 

Laitilan Jyskeen P06/07 pojat pelaajasaattajina U21 EM-karsintaottelussa Suomi - Wales 5.9.2014 Turun Veritas stadionilla.

 

JYSKEEN JALKAPALLOSSA MUKANA