Palkitseminen 2019

Urheilijan palkitsemisen edellytyksenä alla mainituissa kilpailuissa on seuratoimintamaksun maksaminen.

Aktiivisuuskisa

Aktiivisuuskisassa tarkastellaan harjoituksiin ja Viikkokisoihin osallistumisen aktiivisuutta.

Jokaiselle urheilijalle lasketaan aktiivisuusprosentti. Se kertoo, kuinka suureen osaan tähän mennessä olleista harjoituksista ja Viikkokisoista urheilija on osallistunut.

Aktiivisuuskisassa palkitaan kaikki urheilijat, joiden aktiivisuus on kauden lopulla yli 65%. Lisäksi kolme aktiivisinta palkitaan kunniakirjalla.

Aktiivisuuskisa -5v. (Päivitetty 6.8.)

Aktiivisuuskisa 6-7v. (Päivitetty 6.8.)

Aktiivisuuskisa 8-9v. (Päivitetty 6.8.)

Aktiivisuuskisa 10-11v. (Päivitetty 6.8.)

Aktiivisuuskisa 12-13v. (Päivitetty 6.8.)

Aktiivisuuskisa 14v.- (Päivitetty 6.8.)

Tehomaljakisa (8–15-v.)

Tehomaljakisassa lasketaan sisulisä-pm-kilpailuista ja Vakka-Suomen mestaruuskilpailuista henkilökohtaisissa lajeissa seuralle saavutetut suorat pisteet sijaluvun mukaan. Palkitsemisen edellytyksenä on seuran edustaminen viesti ja seuracupkilpailuissa.

Sisulisä-pm-kilpailuissa (maastot, kävelyt, ottelu, henkilökohtaiset lajit) ensimmäiseksi sijoittunut saa 20 pistettä, toiseksi sijoittunut 19 pistettä ja niin edelleen. 16. sijasta eteenpäin saa 5 pistettä.

Vakka-Suomen mestaruuskilpailuissa (maastot, ottelut, henkilökohtaiset lajit, kävelyt) ensimmäiseksi sijoittunut saa 10 pistettä, toiseksi sijoittunut 9 pistettä ja niin edelleen. 10. sijasta eteenpäin saa 1 pisteen.

Tehomaljakisassa palkitaan viisi parasta.

Tehomaljakisan lopullinen pistetilanne julkaistaan myöhemmin

ELMO-malja (8–15-v.)

ELMO-maljakisassa lasketaan pisteitä Suomen tilastosijoituksien perusteella. Tilastopisteet huomioidaan jokaisen lajiryhmän parhaasta sijoituksesta.

Lajiryhmiä ovat pikajuoksu (400m tai alle, sileä tai aitajuoksu), heittolajit, hyppylajit sekä kestävyysjuoksu (800m tai pidempi matka, juoksu tai kävely).Jokaisella urheilijalla pitää olla tilastosijoitus neljästä lajiryhmästä. Tulos pitää olla vähintään c-luokka.

Vähiten pisteitä kerännyt urheilija voittaa kiertopalkinnon. Lisäksi kymmenen parasta palkitaan stipendillä.

Tavoiteraja (8–15-v.)

Urheilija palkitaan kauden päätyttyä luokkalautasella, sen mukaisesti mikä on korkein luokkatulos jonka urheilija on jossain lajissa saavuttanut. Taitomerkkirajat löytyvät painetun kalenterin lopusta.

Tavoitetulos hyväksytään tehtynä omissa viikkokisoissa tai virallisissa kilpailuissa mutta ei Hippokisoissa tai Laitilan koulujen yleisurheilukilpailussa. Omissa viikkokisoissa tehty ennätys ei kuitenkaan ole virallinen tilastokelpoinen tulos.

Tehourheilijamalja (16–22-v.)

Tehourheilijamaljasta kilpailevat 16-22-vuotiaat urheilijat. Urheilijoiden järjestys ratkeaa kerättyjen seuraliigapisteiden perusteella.