Kunniakierros 2019

Tapahtuma, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Kuntoilun ohessa on mahdollisuus tavata seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu.

Tapahtuman ohjelma - Maanantai 26.8.

17:30-18:00 Yhteinen verryttely

Verryttely seuran edustusurheilijoiden vetämänä.

18:00 - Lähtölaukaus

Lähtölaukaus Kunniakierrokselle suoritetaan klo 18:00, jonka jälkeen on tunti aikaa kerryttää kierroksien lukumäärää.

18:00-19:00 - Temppurata

Temppu- ja voimistelurataa voivat kokeilla kaikenikäiset. Rata on suunnattu perheen pienimmille.

18:00-19:00 - Saappaanheittokilpailu

Sarjat: Miehet, Naiset, Nuoret (12-17v.) ja Lapset (alle 12v.)

Tulokset - Saappaanheittokilpailu

Osallistu lahjoittamalla!

Minimilahjoitus 15€

Täytä postiosoitteesi, jos valitsit kirjelaskun.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kunniakierros-keräys

Ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita - joko yrityksiä tai yksityishenkilöitä - ja osallistumaan Kunniakierros-tapahtumaan. Tukijat voivat antaa lahjoituksensa joko kertasummana tai maksaa kerääjälle tietyn tukisumman jokaista kerääjän tapahtumassa juoksemaa kierrosta kohti.

Keräystavat

Tulostettava keräyslomake

Keräyslomakkeita saa myös urheilutalon toimistosta. Palauta täytetty lomake toimistoon.

Keräyksen voi suorittaa myös Kunniakierros-sovelluksella. Sovelluksen voi ladata Google Playsta tai App Storesta. Sovelluksen käyttöön tarvitaan tunnukset. Ilmoittaudu kerääjäksi alla olevan lomakkeen avulla, niin sinulle luodaan tunnukset.

Ilmoittaudu kerääjäksi!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Get it on Google Play Get it on Google Play