Kunniakierroskeräys 2020

Ideana on haastaa seuraväki keräämään seuralle tukijoita, joko yrityksiä tai yksityishenkilöitä. Tukijat maksavat lahjoituksensa kertasummana, joka laskutetaan kerättyjen laskutustietojen avulla.

Keräys on tärkeä osa yleisurheilujaoston varainkeruuta, joten olisimme erittäin kiitollisia, jos osallistuisit keräykseen tukijoiden kerääjänä. Mitä enemmän keräyksestä saadaan varoja, sitä monipuolisempaa toimintaa yleisurheilujaostossa voidaan kehitellä ja toteuttaa.

Kun tukijoiden kerääjä saavuttaa minimitavoitteena 80€ tukipotin, hänet palkitaan lahjakortilla, jonka suuruus on verrannollinen kerätyn tukipotin suuruuteen.

Keräys vuodelle 2020 on päättynyt. Keräystavat vuodelle 2021 ilmoitetaan myöhemmin.