Kunniakierroskeräys 2021

Ideana on haastaa seuraväki keräämään seuralle tukijoita, joko yrityksiä tai yksityishenkilöitä. Tukijat maksavat lahjoituksensa kertasummana, joka laskutetaan kerättyjen laskutustietojen avulla.

Keräys on tärkeä osa yleisurheilujaoston varainkeruuta, joten olisimme erittäin kiitollisia, jos osallistuisit keräykseen tukijoiden kerääjänä. Mitä enemmän keräyksestä saadaan varoja, sitä monipuolisempaa toimintaa yleisurheilujaostossa voidaan kehitellä ja toteuttaa.

Kun tukijoiden kerääjä saavuttaa minimitavoitteena 80€ tukipotin, hänet palkitaan lahjakortilla, jonka suuruus on verrannollinen kerätyn tukipotin suuruuteen.

 

Muut keräystavat

- - - -

Tulostettava keräyslomake


Palauta täytetty keräyslomake ottamalla siitä kuva, tai skannaamalla se ja lähetä kuva sen jälkeen joko Whatsappilla Joni Vainio-Kailalle numeroon 040 0561167 tai sähköpostilla osoitteeseen laitilan.jyske@lailanet.fi.

Keräyksen voi suorittaa myös Kunniakierros-sovelluksella. Sovelluksen voi ladata Google Playsta tai App Storesta. Sovelluksen käyttöön tarvitaan tunnukset. Ilmoittaudu kerääjäksi alla olevan lomakkeen avulla, niin sinulle luodaan tunnukset.

Get it on Google Play Get it on Google Play