Kilpailumaksu- ja ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautumismaksut kisoihin

- - - -

Seuratoimintamaksuun sisältyvät ilmoittautumismaksut seuraaviin edustuskilpailuihin:

• Suomen mestaruuskilpailut
• alue- ja piirinmestaruuskilpailut
• Vakka-Suomen mestaruuskilpailut
• Seuracup

Seura hoitaa ilmoittautumismaksut yllä lueteltuihin kisoihin.

Lisäksi on sovittu muista kilpailuista seuraavaa:

13- vuotiaat ja nuoremmat
Seura maksaa ilmoittautumismaksut kausikalenterissa erikseen mainittuihin Vakka-Suomen alueen kilpailuihin. Nämä kilpailut on varustettu kausikalenterissa ohjeistuksella: Urheilijalla on oikeus laskuttaa osallistumismaksu seuralta kuittia vastaan. Seura ei maksa jälki-ilmoittautuneita.

14-vuotiaat ja vanhemmat
Seura maksaa 14-vuotiaiden ja vanhempien ilmoittautumismaksut. Mahdollisen jälki-ilmoittautumisosuuden urheilija maksaa itse.

Jyskeläisten ei tarvitse maksaa ilmoittautumismaksua Laitilassa järjestettäviin kilpailuihin mikäli on ilmoittautunut kilpailuun ilmoittautumisajan puitteissa. Jälki-ilmoittautumisesta peritään jälki-ilmoittautumismaksu myös oman seuran urheilijoiden osalta.

 

Ilmoittautumiskäytännöt

- - - -

Suomen mestaruuskilpailut: Valmennustoimikunta vastaa Suomen mestaruuskilpailuihin ilmoittautumisista. Urheilija ilmoittaa (p. 040 831 0707, jatta.ihanmaki@gmail.com) viimeistään kaksi viikkoa ennen SM-kilpailua halukkuudestaan kilpailla SM-kisoissa. Valmennustoimikunta tekee lopulliset valinnat SM-kisoihin.

15-sarjan ja nuorempien edustuskilpailut (pois lukien Suomen mestaruuskilpailut): Ilmoittautumislista urheilutalon toimistossa. Nimi ja lajit listaan. Ilmoittautumiset menevät kootusti seuran kautta eteenpäin.

Muut kilpailut 14-vuotiaat ja vanhemmat: Urheilija/ urheilijan edustaja ilmoittaa urheilijan kisoihin ja ilmoittaa yksikäsitteiset maksutiedot ilmoittautumismaksun maksamista varten (ilkkak.simola@gmail.com). Mikäli kyseessä on kilpailu, johon ilmoittautumisohjelma (www.kilpailukalenteri.fi) vaatii ilmoittautumismaksun maksamista ennen ilmoittautumista, niin ilmoittaja maksaa ilmoittautumismaksun itse. Ilmoittautumismaksun voi laskuttaa seuralta.

Muut kilpailut 13-vuotiaat ja nuoremmat: Urheilija/ urheilijan edustaja ilmoittaa urheilijan kisoihin ja maksaa ilmoittautumismaksun. Ilmoittautumismaksun voi laskuttaa seuralta kisoista, joista laskutusoikeus on (kts. ilmoittautumismaksut kisoihin).

 

Laskutuskäytäntö

- - - -

Laskutettaessa ilmoittautumismaksuja seuralta on käytettävä yleisurheilujaoston laskulomaketta. Lasku toimitetaan postitse osoitteeseen Laitilan Jyske yleisurheilujaosto/ Pekka Kuusisto, Haaparinne 4, 23800 LAITILA. Ilmoittautumismaksulaskut kesän 2019 osalta on toimitettava 15.10.2019 mennessä.