B-tytöt tekivät seurahistoriaa raivaamalla tiensä puolivälieriin nuorten superpesiksessä

7.8.2022

B-tytöt varmistivat lohkovoittonsa Roihuvuoressa
B-tytöt varmistivat lohkovoittonsa Roihuvuoressa

Jyskeen B-tytöt eivät jättäneet mitään jossiteltavaa runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella Roihua vastaan. Jyske otti tärkeät kolme sarjapistettä mukaansa puhtaasti jaksovoitoin 2-0 (8-1, 12-1). Tulos tiesi samalla sitä, että Fera jäi ennen viimeistä sarjakierosta jo viiden pisteen päähän ja näin Jyske raivasi tiensä suoraan nuorten superpesiksen puolivälieriin. Fera sen sijaan pelaa Lohko B:n kolmosta vastaan paikasta puolivälieriin.

Kausi on kaiken kaikkiaan ollut menestys Jyskeelle, sillä tällä hetkellä joukkue on hävinnyt vain yhden ottelun. Ainut tappio tuli Hyvinkäälle alkukeväästä. Tämän jälkeen Jyske on voittanut mm. Porin Pesäkarhut puhtaasti ja muutenkin voittanut valtaosan peleistä suurinumeroisesti. Etenkin joukkueen sisäpeli on ollut vahvaa koko kauden. Joukkue on tehnyt ylivoimaisesti eniten juoksuja kaikista neljän eri lohkon joukkueista.

Joukkue saa nyt kaipaamansa harjoittelurauhan, kun puolivälierät alkavat vasta alustavasti 25.8. kotikentällä Laserkeskus-areenalla. Vastusta on vielä epävarma, mutta näillä näkymin se tulee olemaan Pohjoislohkojen kolmanneksi paras joukkue.

Runkosarjan tilanne 6.8.2022

https://www.pesistulokset.fi/taulukot#series-filter:1--33-343-1-903-