Harrastepesisvastaava

Laitilan Jyskeen pesäpallo ry:n toiminnan parissa harrastaa vuosittain n. 300 ihmistä. Näistä suurin osa on lapsia ja nuoria. Tarjoamme kilpailullisen toiminnan lisäksi harrastemahdollisuuksia 3 -vuotiaista ylöspäin. Harrastepuolen toimintojen parissa meillä on mukana vuosittain reilu 100 lasta useammalla paikkakunnalla. Tahdomme, että toimintomme ovat laadukkaasti vedettyjä, hauskoja, liikunnan riemuja tarjoavia ja monipuolisesti lasten taitotasoja kehittäviä myös tulevaisuudessa. Tästä syystä olemme palkanneet tulevan kesän ajaksi harrastetoimintojemme vetäjäksi Neea Helinin.

Alla olevassa jutussa Neea kertoo hieman itsestään ja kesän aikana hän tulee tutuksi toimintojen parissa oleville lapsille ja heidän vanhemmilleen.

"Moi, oon Neea Helin, vuosi sitten valmistunut varhaiskasvatuksen opettaja ja nuoresta iästä huolimatta pitkän linjan pesäpalloilija. Aloitin Jyske pesäpallon harrastepesisvastaavana toukokuun alussa ja mun hommiin kuuluu pääsääntöisesti pesiskoulun ja pesisliikkarin pyörittäminen kesäohjaajien kanssa, eli toimin niissä vastuuohjaajana. Kesä kuluu siis Laitilan, Ukin ja Kalannin kentillä, mutta myös JunnuSuper-turnauksissa voit nähdä mut. Sen lisäksi auttelen seuran muissa hommissa ja toimin Villen oikeana kätenä".

 

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa kesällä!

 

Neea Helin

Harrastepesisvastaava

Laitilan Jyske pesäpallo ry.

0400 602 116

neea.sofia@gmail.com