Joukkuelajien merkitys ja vastuullinen toiminta.

16.10.2020Joukkuelajien edustajina voimme olla iloisia siitä, että saamme pelata näin hienoja lajeja hyvien ja arvokkaiden ystävien ympäröimänä. Ystävyyssuhteet, jotka syntyvät lajin parissa voivat kestää läpi koko elämän, pitäkäämme siis joukkueesta, pelaamisesta ja hyvistä ystävistä kiinni. Yhdessä ja vastuullisesti toimien teemme harrastuksista vieläkin mukavempia!

Tulevaisuudessa yhä useampi nuori kasvaa joukkuelajien parissa, tämä vaatii myös joukkuelajien parissa toimivilta vastuullista ja yhä enemmän urheilullisempaa ja monipuolisempaa toimintaa.

Vastuullisuus, nyt olemme täysin uudessa tilanteessa ja vastuullisuus on saanut aivan uuden haasteen: Koronavirusepidemia. Jyskeen toiminnassa me noudatamme Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön , ulkoministeriön, lajiliittojen ja oman kaupunkimme liikuntatoimen linjauksia ja näin pyrimme vastaamaan vastuullisuuteen. 

On tärkeää toimia seurassa yhtenäisessä linjassa, mutta myös jokaisen yksilön vastuu ja vastuullisuus korostuu entisestään. Kun toimimme  turvallisesti ja vastuullisesti olemme omalta osaltamme edesauttaneet turvallisen harrastamisen ja sarjatoimintojen jatkumisen.

Tiivistettynä: noudatetaan viranomaisohjeita, huolehditaan aktiivisesta käsihygieniasta, muistetaan noudattaa turvavälejä ja käytetään kasvomaskia. Samalla muistetaan, että kipeänä ei osallistuta urheilutapahtumiin.

Mukavia hetkiä liikunnan ja urheilun parissa.

Juha Kiviö / Jyske jääurheilu