Venla Laiho, Kilpakävely

Moi! Olen Venla Laiho, 25-v kestävyysurheilija ja opiskelen jo toista ammattiani Turussa. Treenaan talvella monipuolisesti kestävyyslajeja mutta kesän keskityn täysin kilpakävelyyn. Kotoisin olen Laitilasta ja edustan Laitilan Jyskettä. Talven vietän yliopisto-opiskelujen ja sisäharjoittelumahdollisuuksien parissa Turussa. Kesät ja kilpailukauden olen viettänyt aina Laitilassa sillä täällä on hyvä ympäristö ja kannustava ilmapiiri treenata.

Kesällä olen tehnyt vaihtelevasti fysioterapeutin ja liikunnanohjaajan töitä Laitilan Kaupungille. Valmennan pienimuotoisesti ja pyrin ohjaamaan seuran harjoituksia aina kun omat treenit sen sallivat.

Minulta saa vinkkejä kestävyysharjoitteluun, kilpakävelytekniikkaan ja takuuvarmasti lenkkiseuraa lajista riippumatta!