Viikkokisat

Keskiviikkoisin pidetään seuran omat Viikkokisat, jolloin pääsee harjoittelemaan kilpailemista tutussa porukassa. Lajit vaihtuvat viikoittain, joten Viikkokisoissa pääsee testaamaan vähän vieraampiakin lajeja.

Huoltajat voivat osallistua toimintaan viikkokisoissa mittaamalla, kirjaamalla tuloksia tai palauttamalla välineitä. Kiitokseksi tästä kioskissa on kahvia ja jotain syötävääkin.

Viikkokisoja järjestetään yhteensä 10 kappaletta. Viikkokisoista Hyppycup, Juoksucup ja Heittocup ovat seuran urheilijoiden välisiä mestaruuskilpailuja. Niissä ratkotaan hyppyjen, juoksujen ja hettojen mestarit. Mestaruuskilpailuissa joka sarjan kolme parasta palkitaan mitalilla.

Lisäksi koko Laitilan kaupungin kovimmat ottelijat selvitetään Kaupungin Moniottelumestaruuskilpailuissa.

Tarkempaa tietoa ja ilmoittautuminen Viikkokisoihin alla olevien linkkien kautta.

Viikkokisat - 2019

22.5. - Viikkokisat I