Syysmoniottelut huipentavat yleisurheilukauden

27.9.2019

Perinteinen yleisurheilukauden päätöskisa, Jyskeen syysmoniottelut, huipentaa Laitilan kentän tiiviin kilpailujen järjestämiskauden. Viikonvaihteen kaksipäiväiseen tapahtumaan on ilmoittautunut ennakkoon peräti 130 nuorta edustaen 27 eri seuraa.

Lauantaina puoleltapäivin aloittavat 9- ja 11-sarjojen 6-ottelijat, 13-, 15- ja 17-tyttöjen 7-ottelijat sekä 13-, 15- ja 17-poikien 10-ottelijat ja kun sunnuntaina mukaan liittyvät 9-11 -sarjojen kakkosottelujen piirinmestaruuksista kilpailevat, on kisasäpinä tiiviimmillään.

Syysmoniotteluilla on pitkät perinteet 36 vuoden ajalta ja vuosien saatossa on kisoissa nähty lukuisia tulevia edustusurheilijoita.

Kisat alkavat molempina päivinä kello 12 ja seurattavaa riittää neljän-viiden tunnin ajan.