Jyskeen nuoria maajoukkueleiritykseen

18.10.2019

Kaikkiaan yhdeksän vakka-suomalaista nuorta yleisurheilijaa on valittu alueelliseen nuorten maajoukkueleiritykseen. Laitilan Jyskeestä mukaan pääsivät moniottelija Verna Vuorela, moniottelija ja aitajuoksija Carolina Grönroos, pikajuoksija ja moniottelija Ilmari Vuorela, pikajuoksija, seiväshyppääjä ja moniottelija Akseli Hyytiä.

Teksti ja kuva: Ari Anteroinen (Laitilan Sanomat s.7 18.10.2019)

Leiritykseen valittiin Kalannin Vankasta kävelijät Linnea Ellä ja Anu Saarinen, keskipitkien matkojen juoksija Remi Holvitie sekä moniottelija ja keihäänheittäjä Otto Hiivola. Uudenkaupungin Kenttäkarhuista mukaan pääsi monittelija ja keihäänheittäjä Mea Toivonen ja Vehmaan Kiistosta moniottelija ja seiväshyppääjä Väinö Vähä-Kouvola.

Leirityksessä mukana ovat vuosina 2001-2005 -syntyneet. Nuoret ovat mielissään kutsusta, sillä se antaa mahdollisuuden harjoitella yhdessä ja monipuolisemmin. Valmmennusta antavat SUL:n osaavat valmentajat.

Syksystä kesään on tarjolla useampia leirejä ja koko leiritys päättyy lajikarnevaaleihin.

Nyt leirille kutsun saanut ryhmä ei henkseleitä paukuttele. Tavoitteita kysyttäessä he toteavat menevänsä kausi kerrallaan. Kehitystä haetaan pienillä askelilla yksi steppi kerrallaan.

Arvokisat saattavat joillakin siintää haaveissa, mutta mitään pitkän tähtäimen suunnitelmia ei kuulemma ole tehty.

Tämä ryhmä on mukana alueellisessa nuorten maajoukkuleirityksessä.
Tämä ryhmä on mukana alueellisessa nuorten maajoukkuleirityksessä.