PESISLIIKKARIN KESÄ 2022

Pienille pelaajan aluille ja liikkujille tarkoitettu PESISLIIKKARI alkaa. Jyskeen järjestämän ja Jump-Sportin tukeman pesisliikkarin ensimmäinen kerta on toukokuun 25. päivä. Lue alta lisää ja ilmoita lapsesi mukaan!

PESISLIIKKARI ALKAA KESKIVIIKKONA 25.5.2022 KLO 17.00

Pesisliikkari on liikuntakerho 2017-2019 -syntyneille tytöille ja pojille. Pesisliikkarikerrat ovat Valkojärven kentällä keskiviikkoisin klo 17.00-18.00. Pesisliikkarikerrat jatkuvat elokuun 31. päivään asti (viikot 27 & 28 lomaillaan).

Pesisliikkarissa 3-5 -vuotiaat lapset pääsevät liikkumaan ja leikkimään monipuolisesti

Pesisliikkarissa lapset pääsevät liikkumaan ja kehittämään motoriikkaa, liikkumistaitoja ja kehonhallintaa välineiden, harjoitteiden ja leikkien avulla. Kaiken edellä mainitun lisäksi lapset pääsevät tutustumaan pesäpalloon, siihen liittyvien harjoitteiden ja viitepelien avulla, ikä- ja taitotasot huomioon ottaen. Liikuntaan sopivan vaatetuksen lisäksi vesipullo, sekä iloinen ja reipas mieli ovat kaikki, mitä tarvitsette mukananne.

Vallitseva tilanne huomioidaan edelleen ja käsihygieniaan käytetään käsidesiä. Sairaana ei saa tulla Pesisliikkariin.

Vanhemmat saavat olla toiminnassa mukana ja pääsevät myös mukaan harjoitteisiin/leikkeihin näin halutessaan.

Ohjaajina Pesisliikkarissa toimivat juniorivalmennuspäällikkö Ville Niemi, apunaan kesäohjaajia, seuran junioreita, sekä muita seuran ohjaajia ja valmentajia.

Pesisliikkarin kesäkausi maksaa 40 €/lapsi (sis. ohjatut tunnit ja pesispassin 11,50 €).

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kanssa!

Lisätietoja:

Ville Niemi

juniorivalmennuspäällikkö

ville77niemi@gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.