PESISLIIKKARI kesä 2021

NAPEROPESIS  ON TÄSTÄ LÄHTIEN PESISLIIKKARI!

Naperopesiksenä tunnetun, pienille lapsille tarkoitetun liikuntakerhon nimi on tulevaisuudessa Pesisliikkari. Liikuntakerhon nimenmuunnos johtuu Suomen pesäpalloliiton halusta yhdenmukaistaa tämän ikäisille lapsille suunnatusta valtakunnallisesta kerhotoiminnasta käytettävää nimitystä.

PESISLIIKKARI ALKAA TIISTAINA 18.5.2021 KLO 17.00

Pesisliikkari on liikuntakerho 2016-2018 -syntyneille tytöille ja pojille. Pesisliikkarikerrat ovat Valkojärven kentällä tiistaisin klo 17.00-18.00. Pesisliikkarikerrat jatkuvat elokuun 31. päivään asti (viikot 27 & 28 lomaillaan).

Pesisliikkarissa 3-5 -vuotiaat lapset pääsevät liikkumaan ja leikkimään monipuolisesti

Pesisliikkarissa lapset pääsevät liikkumaan motoriikkaa, liikkumistaitoja ja kehonhallintaa kehittävien välineiden, harjoitteiden ja leikkien avulla. Kaiken edellä mainitun lisäksi lapset pääsevät tutustumaan pesäpalloon, siihen liittyvien harjoitteiden ja viitepelien avulla, ikä- ja taitotasot huomioon ottaen. Liikuntaan sopivan vaatetuksen lisäksi vesipullo, sekä iloinen ja reipas mieli ovat kaikki, mitä tarvitsette mukananne.

Vallitseva tilanne huomioidaan turvaväleissä ja käsihygieniaan käytetään käsidesiä. Sairaana ei saa tulla Pesisliikkariin. Pyrimme siihen, että lapsi käyttää aina samoja välineitä (räpylä).

Ohjaajina Pesisliikkarissa toimivat juniorivalmennuspäällikkö Ville Niemi, apunaan kesäohjaajia, seuran junioreita, sekä muita seuran ohjaajia ja valmentajia.

Pesisliikkarin kesäkausi maksaa 40 €/lapsi (sis. ohjatut tunnit ja pesispassin 11,50 €).

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kanssa!

Lisätietoja:

Ville Niemi

juniorivalmennuspäällikkö

ville77niemi@gmail.com

Tärkeää HUOM!

Ilmoittautukaa alla olevalla lomakkeella Pesisliikkarin kesäkauteen 2021.

Kiitos kiinnostuksestanne Jyskeen Pesisliikkaria kohtaan. Valitettavasti ryhmä on tältä erää täynnä.

Hyvää kesää!

Laitilan Jyske pesäpallo