PESISKOULU 2022

Koulujen päätyttyä monipuolista liikuntaa 6-12 -vuotiaille lapsille!

Pesiskoulussa pääset tutustumaan monipuolisen lajin saloihin. Pesäpallossa pääset polttamaan etenijöitä kovalla ja tarkalla heittokädelläsi, lyömään palloa kovaa kiinniottajien ulottumattomiin tai höynäyttämään etukenttää viekkailla taitolyönneilläsi. Pääset myös etenemään pesiltä pesille tuulen nopeilla jaloillasi ja karkailemaan kotiin pallon sirvahtaessa kiinniottajan räpylästä:)

Oikeasti pesiskoululainen ei tarvitse aikaisempaa lajikokemusta, eikä hänen tarvitse olla pikakiituri. Tavoitteenamme on hauskoilla leikeillä, viitepeleillä ja harjoitteilla opettaa lapsille lajiteknisiä asioita ja opettaa pelin sääntöjä. Pääpaino pesiskoulussa on pelin pelaamisessa ja sitä tulemmekin tekemään suurimman osan ajasta jokaisella pesiskoulukerralla. Pesiskoulun elokuinen viikko on mm. pelkkää pelaamista, jossa pääsee soveltamaan kesäkuussa opittuja juttuja käytännössä juuri ennen kuin koulut taas alkaa.

Pesiskoulu sisältää:

• Koulutetut ohjaajat, pääohjaajana juniorivalmennuspäällikkö Ville Niemi
  • Liikunnallista toimintaa neljänä viikkona 6.-30.6.2022
  • Vakuutuksen
  • Välineet käyttöön
  • Pesiskoulutuotteen

Tarvitset mukaasi vain reippaan ja iloisen mielen!

Pesiskoulun osallistumismaksu 60 €. Mikäli pesiskouluun osallistuvalla on voimassa oleva Pesäpalloliiton tulokas-/juniorilisenssi, maksu on 30 €.

Pesiskoulun aikana tai sen jälkeen pesiskoululaisilla on mahdollisuus osallistua joukkueena JunnuSuper -toimintaan. Seuraavassa linkissä on lisätietoa pienpesiksestä, eli JunnuSuperista:

Yksittäisillä pesiskoululaisilla on myös mahdollisuus liittyä seuran joukkuetoimintaan (Laitila tai Uusikaupunki). Niiden toiminnasta löydät lisätietoa sivumme sivupalkista.

Pesiskouluikäryhmät ovat:

• 6-8 -vuotiaat - syntymävuodet 2014 - 2016
  • 9-12 -vuotiaat - syntymävuodet 2010 - 2013

Laitila (Laserkeskus Areena): maanantai ja keskiviikko klo 10.00-11.30 (6-8v) ja 12.00-13.30 (9-12v). Jos edellä mainittuihin ikäryhmiin ei tule tarpeeksi osallistujia, niin ryhmät yhdistetään ja harjoitteet yms. suunnitellaan kaikille sopiviksi ja turvallisiksi.

Uusikaupunki (Kivimäen hiekkakenttä): tiistai ja torstai klo 10.00-11.30 (ikä- ja/tai peliryhmät tehdään osallistujamäärien mukaan)

Kalanti (Männäisten hiekkakenttä): tiistai ja torstai 12.30-14.00 (ikä- ja/tai peliryhmät tehdään osallistujamäärien mukaan)

Valitse mieleisesi kenttä kotikentäksesi, löydät ikäryhmäsi jokaiselta kentältä.

Lisätietoja saat puhelimitse 044 241 2148 / Ville Niemi tai sähköpostitse osoitteesta jyske.pesapallo@gmail.com

Ilmoittautumislomakkeen täytettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin / laskun. Tulosta viesti tai poimi siitä tarvittavat tiedot maksua varten! Maksu täytyy olla maksettuna eräpäivään mennessä.

Ilmoittauduthan alla olevalla lomakkeella

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.