PESISKOULU 2021

Koulujen päätyttyä monipuolista liikuntaa 6-12 -vuotiaille lapsille!

Pesiskoulussa pääset tutustumaan monipuolisen lajin saloihin. Pesäpallossa pääset polttamaan etenijöitä kovalla ja tarkalla heittokädelläsi, lyömään palloa kovaa kiinniottajien ulottumattomiin tai höynäyttämään etukenttää viekkailla taitolyönneilläsi. Pääset myös etenemään pesiltä pesille tuulen nopeilla jaloillasi ja karkailemaan kotiin pallon sirvahtaessa kiinniottajan räpylästä:)

Oikeasti pesiskoululainen ei tarvitse aikaisempaa lajikokemusta, eikä hänen tarvitse olla pikakiituri. Tavoitteenamme on hauskoilla leikeillä, viitepeleillä ja harjoitteilla opettaa lapsille lajiteknisiä asioita ja opettaa pelin sääntöjä. Pääpaino pesiskoulussa on pelin pelaamisessa ja sitä tulemmekin tekemään suurimman osan ajasta jokaisella pesiskoulukerralla. Pesiskoulun elokuinen viikko on mm. pelkkää pelaamista, jossa pääsee soveltamaan kesäkuussa opittuja juttuja käytännössä juuri ennen kuin koulut taas alkaa.

Pesiskoulu sisältää:

• Koulutetut ohjaajat, pääohjaajana juniorivalmennuspäällikkö Ville Niemi
  • Liikunnallista toimintaa viitenä viikkona 7.6-1.7.2021 ja 2.-5.8.2021 (pelipäivät)
  • Vakuutuksen
  • Välineet käyttöön (RÄPYLÄT NUMEROIDAAN JA PESISKOULULAINEN TULEE KÄYTTÄMÄÄN KOKO PESISKOULUN AJAN SAMAA RÄPYLÄÄ)
  • Pesiskoulutuotteen

Tarvitset mukaasi vain reippaan ja iloisen mielen!

Pesiskoulun osallistumismaksu 60 €. Mikäli pesiskouluun osallistuvalla on voimassa oleva Pesäpalloliiton tulokas-/juniorilisenssi, maksu on 30 €.

Pesiskoulun aikana tai sen jälkeen pesiskoululaisilla on mahdollisuus osallistua joukkueena JunnuSuper -toimintaan. Yksittäisillä pesiskoululaisilla on myös mahdollisuus liittyä seuran joukkuetoimintaan (Laitila tai Uusikaupunki). Niiden toiminnasta ja ilmoittautumisista tullaan kertomaan myöhemmin. Seuraavassa linkissä on lisätietoa pienpesiksestä, eli JunnuSuperista:

Pesiskouluikäryhmät ovat:

• 6-8 -vuotiaat - syntymävuodet 2013 - 2015
  • 9-12 -vuotiaat - syntymävuodet 2009 - 2012

Laitila (Laserkeskus Areena): maanantai ja keskiviikko klo 10.00-11.30 (6-8v) ja 12.00-13.30 (9-12v). Jos edellä mainittuihin ikäryhmiin ei tule tarpeeksi osallistujia, niin ryhmät yhdistetään ja harjoitteet yms. suunnitellaan kaikille sopiviksi ja turvallisiksi.

Uusikaupunki (Pohitullin hiekkakenttä): tiistai ja torstai klo 10.00-11.30 (ikä- ja/tai peliryhmät tehdään osallistujamäärien mukaan)

Kalanti (Männäisten hiekkakenttä): tiistai ja torstai 12.30-14.00 (ikä- ja/tai peliryhmät tehdään osallistujamäärien mukaan)

Elokuun pelikerrat ma 2.8. - to 5.8.2021

Laitila klo 10.00-11.30 Laserkeskus Areena (ma & ke)

Uusikaupunki 10.00-11.30 Pohitullin hiekkakenttä (ti & to)

Kalanti klo 12.30-14.00 Männäisten kenttä (ti & to)

Valitse mieleisesi kenttä kotikentäksesi, löydät ikäryhmäsi jokaiselta kentältä.

Pesiskoulussa huomioimme vallitsevan tilanteen ja sen mukanaan tuomat ohjeistuksen mukaiset toimet. Seuraamme myös koko ajan tilannetta, viranomaisten tiedotuksia ja ohjeistuksia ja toimimme niiden mukaan.

Pesiskoulussa harjoittelemme lajille ominaisia asioita ja viitepelejä seuraavin varotoimenpitein:

- ryhmäkoot pidetään tarpeeksi pieninä

- turvavälit otetaan huomioon harjoitteissa

- lainavälineistä räpylät numeroidaan ja pesiskoululainen käyttää samaa räpylää koko pesiskoulun ajan

- ohjaajille suositellaan kasvomaskia

- sairaana EI SAA tulla pesiskouluun (vanhempien vastuu!)

- pesiskoulukentillä on käytössä käsidesiä

Lisätietoja saat puhelimitse 044 241 2148 / Ville Niemi tai sähköpostitse osoitteesta jyske.pesapallo@gmail.com

Ilmoittautumislomakkeen täytettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin / laskun. Tulosta viesti tai poimi siitä tarvittavat tiedot maksua varten! Maksu täytyy olla maksettuna eräpäivään mennessä.

Ilmoittauduthan alla olevalla lomakkeella

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.