PESISKOULU 2020

Pesiskoulu sisältää:

• Koulutetut ohjaajat, pääohjaajana juniorivalmennuspäällikkö Ville Niemi
  • Liikunnallista toimintaa neljänä viikkona 22.6 - 16.7.2020
  • Välineet käyttöön (RÄPYLÄT NUMEROIDAAN JA PESISKOULULAINEN TULEE KÄYTTÄMÄÄN KOKO PESISKOULUN AJAN SAMAA RÄPYLÄÄ)
  • Pesiskoulutuotteen (paita)
  • Tulokaslisenssin (sis. kilpailuluvan ja vakuutuksen), Vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneille, joilla ei ole ollut aikaisempaa lisenssiä. Voimassa liitto- ja aluejohtoisissa sarjoissa sekä alue- ja valtakunnallisilla leireillä, pesiskouluissa, pienpesisturnauksissa ja pesisliikkareissa. Sisältää sisäänpääsyn Superpesiksen runkosarjan otteluihin (pesispassi)
  • mahdollisuuden osallistua pelailuiltoihin (pelataan pesistä ja viitepelejä), joita järjestetään pesiskoulun jatkumona heinä-elokuussa

Tarvitset mukaasi vain reippaan ja iloisen mielen!

Pesiskoulun osallistumismaksu 60 €. Mikäli pesiskouluun osallistuvalla on voimassa oleva juniorilisenssi, maksu on 30 €.

Pesiskoulun aikana tai sen jälkeen pesiskoululaisilla on mahdollisuus osallistua joukkueena JunnuSuper -toimintaan. Yksittäisillä pesiskoululaisilla on myös mahdollisuus liittyä seuran joukkuetoimintaan. Niiden toiminnasta ja ilmoittautumisista tullaan kertomaan myöhemmin. Lisätietoa pienpesiksestä, eli JunnuSuperista:

Pesiskouluikäryhmät ovat:

• 6-8 -vuotiaat - syntymävuodet 2012 - 2014
  • 9-12 -vuotiaat - syntymävuodet 2008 - 2011

Laitila (Laserkeskus Areena): maanantai ja keskiviikko klo 10.00-11.30 (6-8v) ja 11.30-13.00 (9-12v)

Uusikaupunki (Pohitullin hiekkakenttä): tiistai ja torstai klo 10.00-11.30 (ikä- ja/tai peliryhmät tehdään osallistujamäärien mukaan)

Kalanti (Männäisten hiekkakenttä): tiistai ja torstai 12.30-14.00 (ikä- ja/tai peliryhmät tehdään osallistujamäärien mukaan)

Valitse mieleisesi kenttä kotikentäksesi, löydät ikäryhmäsi jokaiselta kentältä.

Pesiskoulussa huomioimme vallitsevan tilanteen ja sen mukanaan tuomat ohjeistuksen mukaiset toimet. Seuraamme myös koko ajan tilannetta, viranomaisten tiedotuksia ja ohjeistuksia ja toimimme niiden mukaan.

Pesiskoulussa harjoittelemme lajille ominaisia asioita ja viitepelejä seuraavin varotoimenpitein:

- ryhmäkoot pidetään tarpeeksi pieninä

- turvavälit otetaan huomioon harjoitteissa

- lainavälineistä räpylät numeroidaan ja pesiskoululainen käyttää samaa räpylää koko pesiskoulun ajan

- sairaana EI SAA tulla pesiskouluun (vanhempien vastuu!)

- pesiskoulukentillä on käytössä käsidesiä

Lisätietoja saat puhelimitse 044 241 2148 / Ville Niemi tai sähköpostitse osoitteesta jyske.pesapallo@gmail.com

Ilmoittautumislomakkeen täytettyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin / laskun. Tulosta viesti tai poimi siitä tarvittavat tiedot maksua varten! Maksu täytyy olla maksettuna eräpäivään mennessä.

Ilmoittauduthan alla olevalla lomakkeella 12.6.2020 mennessä.

Mukana tukemassa pesiskoulua!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.