PERHEPESIS

Välineet odottavat perheitä liikkumaan ja pelaamaan yhdessä:)

Laitilan Jyske järjestää mahdollisuuden perheen aikuisille ja lapsille harrastaa pesistä yhdessä. Perhepesis on tarkoitettu yli 5-vuotiaille lapsille ja heidän mukanaan tuleville aikuisille. Yläikärajaa toiminnalla ei ole:) Perhepesiksessä harjoitellaan pesikseen kuuluvia perusjuttuja, sekä liikutaan ja pelataan yhdessä hauskalla ja hyvällä fiiliksellä.

Perhepesis toteutetaan ainakin aluksi kokeiluna kahden kerran ajan. Kokeilukerrat ovat ilmaisia osallistujille. Jos toiminta herättää riittävää kiinnostusta ja osallistujia tulee molemmilla kerroilla vähintään 15-20 henkilöä, niin toiminnan toteutusta jatketaan syksyn ajan.

Perhepesiksen kokeilukerrat:

maanantai 3.8. ja 10.8. klo 18.00-19.15 Männäisten kenttä (Astalankuja 4, Kalanti)

Vaikka Perhepesis pidetään Kalannissa Männäisten koulun kentällä, toimintaan saa ilman muuta osallistua lähikunnista tai kauempaakin.

Laitilan Jyske lainaa osallistujille välineitä (omia saa tietenkin ottaa). Osallistujia EI OLE vakuutettu seuran puolesta, joten huolehtikaa mahdolliset vakuutukset mielellään kuntoon. Jos toiminta jatkuu, niin silloin velvoitamme Pesis- tai Harrastepassin hankintaa, johon on myös mahdollisuus yhdistää vakuutukset.

Kokeilukerroille ei ole ilmoittautumista, joten perheet voivat vain ilmestyä näinä kertoina paikalle. Jos Perhepesis jatkuu kokeilukertojen jälkeen, niin sitten otetaan toimintaan ilmoittautuminen käyttöön.

Päävastuussa Perhepesiksen ohjaamisesta on Laitilan Jyskeen pesäpallojaoston juniorivalmennuspäällikkö Ville Niemi, apunaan seuran kesäohjaajia ja pelaajia.

Lisätietoa,

Ville Niemi