Nuorten valmentajakerho

Valmentajakerhossa saat ohjauskokemusta mm. naperopesiksen parissa:)
Pääset vetämään harjoituksia seuran junioreille.

Hei sinä 14-18 -vuotias nuori!

Oletko kiinnostunut liikunnanalasta tai kaipaatko vaikkapa rohkeutta ryhmässä toimimiseen tai ryhmän edessä esiintymiseen?

Tule mukaan Laitilan Jyskeen pesäpallojaoston valmentajakerhoon, meillä saat koulutuksen ja työtehtäviä, joista saat kokemusta ja rohkeutta toimia edellä mainituissa tilanteissa. Valmentaminen on kivaa ja palkitsevaa puuhaa ja se antaa mahtavia kokemuksia ja työkaluja nuoren tulevaisuuttakin ajatellen esim. koulu- ja työelämää ajatellen.

Valmentajakerholainen saa koulutuksia seuran sisällä (kouluttajana valmentajakerhon vetäjä juniorivalmennuspäällikkö Ville Niemi) ja ulkopuolelta tulevilta toimijoilta, kuten LiiKu ry. ja Suomen Pesäpalloliitto.

Valmentajakerholainen saa käytännön kokemusta aluksi seuran liikuntakerhoista (alakouluikäiset) ja naperopesiksestä (3-6 -vuotiaat). Lisäksi kiinnostuksen ja taitotason mukaan nuorella on mahdollisuus päästä seuran juniorijoukkueiden yksittäisiin harjoituksiin vetämään harjoitusten osa-alueita tai jopa päästä osaksi joukkueen valmennusryhmää.

Valmentajakerho kokoontuu kaksi (2) kertaa kuukaudessa, maanantaisin klo 18.00-19.30  ja lisäksi erikseen sovitaan käytännön harjoitteita mm. joukkueiden harjoitusten muodossa tai koulutuspäivinä.

Valmentajakerhotoiminta aloitetaan tammikuussa 2020.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy ihmeessä lisää!

Ville Niemi

Juniorivalmennuspäällikkö