NAPEROPESIKSEN KESÄ 2020

Välineet odottaa Naperopesisläisiä pelaamaan ja liikkumaan:)

NAPEROPESIS ALKAA PERJANTAINA 26.6.2020

Naperopesis on liikuntakerho 2014-2017 -syntyneille tytöille ja pojille. Naperopesiskerrat ovat Valkojärven kentällä perjantaisin klo 16.30-17.15. Naperopesis jatkuu syyskuun 18. päivään asti.

Tytöt ja pojat 3-4 -vuotta ja 5-6 -vuotiaiden ryhmät ovat ainakin tällä hetkellä yhdistettynä, koska vanhempien ryhmässä on vain muutama lapsi. 

Naperopesiksessä lapset pääsevät liikkumaan monipuolisesti, motoriikkaa, liikkumistaitoja ja kehonhallintaa kehittävien harjoitteiden, välineiden ja leikkien avulla. Kaiken edellä mainitun lisäksi lapset pääsevät tutustumaan pesäpalloon, siihen liittyvien harjoitteiden ja viitepelien avulla ikä- ja taitotasot huomioon ottaen. Liikuntaan sopivan vaatetuksen lisäksi vesipullo, sekä iloinen ja reipas mieli ovat kaikki, mitä tarvitsette mukananne.

Vallitseva tilanne huomioidaan turvaväleissä ja käsihygieniaan käytetään käsidesiä. Sairaana ei saa tulla Naperopesikseen. Pyrimme siihen, että lapsi käyttää aina samoja välineitä (räpylä).

Ohjaajina Naperopesiksessä toimivat juniorivalmennuspäällikkö Ville Niemi, apunaan kesäohjaajia, seuran junioreita, sekä kokeneempiakin euran ohjaajia ja valmentajia.

Naperopesiksen kesäkausi maksaa 40 €/lapsi (sis. ohjatut tunnit ja pesispassin 10,50 €).

Huom! Naperopesiksen kesäkausi maksaa 25 €/lapsi, jos lapsi oli mukana Naperopesiksen talvikaudella 2019/2020 (sis. ohjatut tunnit ja pesispassin 10,50 €).

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kanssa!

 

Lisätietoja:

Ville Niemi 

juniorivalmennuspäällikkö

044 241 2148

ville77niemi@gmail.com

Tärkeää HUOM!

Ilmoittautukaa alla olevalla lomakkeella Naperopesiksen kesäkauteen 2020.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.