Lions Cup 2020 PERUTTU!

Vallitsevan tilanteen ja siitä johtuvien epävarmuustekijöiden takia, Laitilan Jyske yhdessä Lions Club Untamoisen kanssa on päättänyt perua tämän vuotisen turnauksen. Turnaus on tarkoitus järjestää samoihin aikoihin ensi vuonna, joten laittakaahan se jo ensi vuoden seuranne kalenteriin.

Laitilan Jyske ja Lions Club Untamoinen järjestävät E-junioreiden kevätturnauksen Laitilassa lauantaina 2.5.2020. Turnaukseen otetaan seitsemän joukkuetta muualta ja molempiin, sekä tyttöjen, että poikien turnaukseen tulee joukkueet Jyskeestä. Molemmissa sarjoissa tavoitteena on siis kahdeksan joukkuetta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (joukkueille ilmoitetaan, ovatko seitsemän nopeimmin toimineen joukkueen joukossa, seuraavilla sijoilla olevat joukkueet ovat varasijoilla ilmoittautumisjärjestyksessä), ilmoittautua voi alla olevalla lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.4.2020.

Turnausmaksu per joukkue on 140€ ja se sisältää:

-turnausohjelman (pelejä pelataan pääkentän lisäksi Tuunan ja Valkojärven kentillä)

-tuomarit ja toimitsijat

-lounasruokailun (max 15 ruokailijaa/joukkue)

Turnauspäivän ohjelma ilmoitetaan lähempänä turnausta. Ruokailijoiden ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa huhtikuun alkuun mennessä jyske.pesapallo@gmail.com.

ILMOITTAUTUNEET JOUKKUEET:

9.

Lisätietoja,

jyske.pesapallo@gmail.com

ILMOITTAUDU MUKAAN LIONS CUPIIN!

Kuva: Estella Niemi

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.