Kesäohjaaja 2020

Laitilan Jyskeen pesäpallojaosto hakee innokkaita 15-17 vuotiaita nuoria kesäohjaajiksi eri tapahtumiin  juniorivalmennuspäällikkö Ville Niemen tueksi.

Kesätyöntekijän on tarkoitus toimia apuohjaajana pesiskouluissa Laitilassa, Kalannissa ja Uudessakaupungissa yhdessä juniorivalmennuspäällikön kanssa kesä-elokuussa.

Tämän lisäksi kesätyöntekijä toimii apuohjaajana pesiskerhossa ja lasten joukkueissa.

Myös seuran järjestämässä Suurleiritapahtumassa apuohjaajat toimisivat järjestelyissä mukana niin leiriä ennen kuin itse leirin aikana.

Myös seuran markkinoinnissa ja ottelutapahtumien järjestämisessä kesätyöntekijän olisi tarkoitus olla apuna

Pesäpallon harrastus ja pelaaminen katsotaan eduksi. Myös sosiaaliset taidot ja ulospäinsuuntautuneisuus katsotaan eduksi. Reipas ja aktiivinen ote kaiken kaikkiaan.

Lisätiedot,

Ville Niemi