Harrastepesis, talvikausi 2020-2021

Laitilan Jyskeen harrastepesiksessä on mahdollista harrastaa ja harjoitella pesistä myös talvella. Seura järjestää yli 18 -vuotiaille naisille ja miehille talviharjoittelumahdollisuudet Varppeen koulun isossa salissa ja FinnLamex -hallissa. Kerroilla pelaillaan erilaisia pelejä (alkulämmittely) ja harjoitellaan pesiksen eri osa-alueita kuten heittämistä ja kiinniottamista, sekä lyöntien puolella niin kovien lyöntien kuin taitolyöntienkin eli näppien suuria saloja:) Treenaamme harrastepesiksessä naisten palloilla, joten kypärän käyttö on pakollista. Niin kuin muitakin välineitä, meiltä löytyy lainaksi myös kypäriä.

Vallitsevasta tilanteesta johtuen ja tilojen koon takia, otamme talvikaudelle max 16 henkilöä.

Varppeen koulun iso sali sunnuntaisin 15.11.-13.12.2020 klo 14.30-16.00

Normaalista poikkeavat tiedossa olevat viikkokerta-ajat:

su 22.11. klo 16.00-17.30 Varppeen iso sali

su 29.11. klo 16.00-17.30 Varppeen iso sali

la 19.12. klo 13.30-15.00 Finnlamex -halli (tämän kerran jälkeen alkaa joulu- ja uusivuositauko)

Varppeen koulun iso sali 3.1.-28.3.2021 klo 14.30-16.00.

Normaalista poikkeavista viikkokerta-ajoista ja/tai paikoista infotaan aina tapauskohtaisesti.

Harrastepesiksen talvikausi maksaa osallistujalle:

50 € (sisältää mm.)

-ohjatut harrastepesiskerrat

-välineet käyttöön

-salivuoromaksut

Tämän lisäksi harrastepesisläisen tulee itse hankkia pesäpalloliiton vaatima harrastepassi (10€, vakuutuksellinen 39€). Alla olevista osoitteista pääset tutustumaan harrastepassin tuoteselosteeseen ja hankkimaan harrastepassin. Harrastepassia hankkiessa laittakaa seuraksi LAITILAN JYSKE. Jos olet hankkinut harrastepassin kesän 2020 toimintaan, niin ko. passi kattaa myös talvikauden, sillä passien "kausi" vaihtuu aina huhtikuun alussa.

Harrastepesiksen ohjaajina toimivat Marjut Rantanen, Tanja Rantanen, Jaakko Kentta ja Ville Niemi

Harrastepesiksen talvikausi toteutetaan jos ilmoittautuneita on minimissään 10 henkilöä.

Lisätietoja,

Ville Niemi

ville77niemi@gmail.com

Ilmoittaudu mukaan Laitilan Jyskeen harrastepesiksen talvikauteen alla olevalla lomakkeella. Täytettyäsi lomakkeen ja lähetettyäsi sen, saat paluuviestinä tiedot harrastepesiksen maksusta ja sen maksamisesta.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.