HARRASTEPESIS kesä 2021

Nyt kaikki päästämään säästyneet energiat pesiskentälle valloilleen ja lyömään palloa, nappaamaan koppeja, sekä tuomaan juoksuja yhdessä mukavassa porukassa!

Laitilan Jyskeen aikuisten harrastepesis kokoontuu pelailemaan kaksi kertaa viikossa. Harrastepesis on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille ja naisille. Voit halutessasi käydä molemmilla paikkakunnilla pelaamassa. Pelailemme rennolla fiiliksellä hyvässä porukassa ja oman kunnon, sekä taitotason mukaisesti. Harrastepesikseen voit lähteä mukaan vaikka ilman aiempaa lajitaustaa. Ohjaajat opastavat ja neuvovat asioissa ja pelaamalla oppii ja kehittyy taitavammaksi. Kerroilla harjoitellaan tekniikoita, pelataan pesistä (samalla opitaan sääntöjä) ja viitepelejä.

Harrastepesiksessä olisi hyvä olla omat välineet, mutta olemme varautuneet lainavälineidenkin tarpeen osalta. Pelaamme ja harjoittelemme naisten pallolla ja tästä syystä harrastepesiskerroilla käytämme pesäpallokypärää.

Seurana seuraamme koko ajan vallitsevan tilanteen kehitystä ja reagoimme tarvittaessa hallituksen, AVIn, lajiliiton ja/tai kaupunkien omiin ohjeistuksiin tms.

LAITILA

Tämän vuoden harrastepesis Laitilassa aloitetaan keskiviikkona 12.5.2021 klo 19.00-20.30. Harrastepesiskerrat ovat Valkojärven kentällä, ellei toisin ilmoiteta.

Jos kenttiin tai muuten harrastepesiskertoihin tulee jotain muutoksia, niin niistä ilmoitetaan WhatsAppilla tai tekstiviestillä.

Harrastepesiskertoja on syyskuun lopulle asti ja juhannuksena pidetään tauko.

UUSIKAUPUNKI

Tämän vuoden harrastepesis Uudessakaupungissa aloitetaan sunnuntaina 16.5.2021 Harrastepesiskerrat ovat klo 17.00-18.30 Pohitullin kentällä, ellei toisin ilmoiteta.

Harrastepesiskertoja on syyskuun lopulle asti ja juhannuksena pidetään tauko.

RÄPSÄ CUP

Harrastepesisporukkaan tullessasi, sinulla on mahdollisuus osallistua HaPan kanssa harrastepesissarjaan, joka pelataan Paimion-Ruskon-Naantalin alueella. Pelit on tarkoitus aloittaa kesäkuussa, rajoitusten niin salliessa ja pelit HaPAn osalta pelataan Paimion tai Naantalin pesiskentillä. Yksittäinen peli kestää 50min + tasoittava vuoro. Kysy lisää! Osallistumismaksu Räpsä Cupiin on 10€/pelaaja.

Räpsä Cupin lisäksi HaPa pelaa kesäisin eri kuntien ja seurojen puulaakiturnauksissa ja yksittäisissä ystävyys-/haasteotteluissa.

Kesän 2021 harrastepesiskausi maksaa osallistujalle:

50€ (ilmainen talvikaudella 2021 mukana olleille ja sen maksaneille)

sisältää:

- ohjatut harrastepesiskerrat

- välineet (tarvittaessa)

HARRASTEPASSI ON HANKITTAVA ITSE!

Pesäpalloliitto vaatii, että jokaisella harrastepesisläisellä on harrastepassi. Harrastepassin tuoteselosteeseen ja hankintaohjeet löydät alla olevan linkin takaa. Jokaisen Laitilan Jyskeen järjestämään harrastepesikseen osallistuvan tulee valita seurakseen LAITILAN JYSKE. Passi tulee jokaiselle älypuhelimeen.

www.pesis.fi/passit/

VAKUUTUS

Harrastepesisläisiä ei ole seuran puolesta vakuutettu! Voit ottaa harrastepassin vakuutuksen kera (sporttiturva) tai toivomme osallistujalla olevan esim. vapaa-ajan vakuutus, joka kattaa harrastustoiminnan.

Lisätietoja,

Ville Niemi

ville77niemi@gmail.com

Ilmoittaudu mukaan Laitilan Jyskeen harrastepesikseen alla olevalla lomakkeella. Täytettyäsi lomakkeen ja lähetettyäsi sen, saat paluuviestinä tiedot harrastepesiksen maksusta ja sen maksamisesta.

Harrastepesis on Laitilan Jyskeen järjestämää toimintaa
Harrasteporukan joukkueen nimi on HaPa, eli Harraste Palloilijat
HaPa kiertää Räpsä Cupin lisäksi kuntien/seurojen järjestämiä puulaakiturnauksia ja pelaa yksittäisiä ystävyys-/haasteotteluita

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.