HARRASTEPESIS, KESÄ 2020

Aikuisten harrastepesis on Laitilan Jyskeen järjestämää toimintaa.
Harrastepesisläisten joukkueen nimi on HaPa (harrastepalloilijat).

Laitilan Jyskeen aikuisten harrastepesis kokoontuu pelailemaan kaksi kertaa viikossa. Harrastepesis on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille ja naisille. Voit halutessasi käydä molemmilla paikkakunnilla pelaamassa. Pelailemme rennolla fiiliksellä hyvässä porukassa ja oman kunnon, sekä taitotason mukaisesti. Harrastepesikseen voit lähteä mukaan vaikka ilman aiempaa lajitaustaa. Ohjaajat opastavat ja neuvovat asioissa ja pelaamalla oppii ja kehittyy taitavammaksi. Kerroilla harjoitellaan tekniikoita, pelataan pesistä (samalla opitaan sääntöjä) ja viitepelejä.

Harrastepesiksessä olisi hyvä olla omat välineet, mutta olemme varautuneet lainavälineidenkin tarpeen osalta. Seurana seuraamme koko ajan vallitsevan tilanteen kehitystä ja reagoimme tarvittaessa hallituksen, AVIn tai lajiliiton antamiin ohjeistuksiin tms.

LAITILA

Tämän vuoden harrastepesis Laitilassa aloitetaan keskiviikkona 27.5.2020 klo 19.00-21.00. Harrastepesiskerrat ovat Valkojärven kentällä, ellei toisin ilmoiteta.

Jos kenttiin tai muuten harrastepesiskertoihin tulee jotain muutoksia, niin niistä ilmoitetaan WhatsAppilla tai tekstiviestillä.

Harrastepesiskertoja on syyskuun lopulle asti ja juhannuksena pidetään tauko.

UUSIKAUPUNKI

Tämän vuoden harrastepesis Uudessakaupungissa aloitetaan sunnuntaina 24.5.2020 Harrastepesiskerrat ovat klo 17.00-19.00 Pohitullin kentällä, ellei toisin ilmoiteta.

Harrastepesiskertoja on syyskuun lopulle asti ja juhannuksena pidetään tauko.

RÄPSÄ CUP

Harrastepesisporukkaan tullessasi, sinulla on mahdollisuus osallistua HaPan kanssa harrastepesissarjaan, joka pelataan Paimion-Ruskon-Naantalin alueella. Pelit on tarkoitus aloittaa kesäkuun loppupuoliskolla ja pelit HaPAn osalta pelataan Paimion tai Naantalin pesiskentillä. Yksittäinen peli kestää 50min + tasoittava vuoro. Kysy lisää!

Tämän vuoden harrastepesiskausi maksaa osallistujalle:

50€ (-50% viime talvikaudella mukana olleille ja sen maksaneille)

sisältää:

- ohjatut harrastepesiskerrat

- välineet (tarvittaessa)

HARRASTEPASSI ON HANKITTAVA ITSE!

Pesäpalloliitto vaatii, että jokaisella harrastepesisläisellä on harrastepassi. Harrastepassin tuoteselosteeseen pääset alla olevan linkin kautta. Jokaisen Laitilan Jyskeen järjestämään harrastepesikseen osallistuvan tulee valita seurakseen LAITILAN JYSKE. Passi tulee jokaiselle älypuhelimeen. Passin hankintaan saat ohjeet täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen ja lähetettyäsi sen.

VAKUUTUS

Harrastepesisläisiä ei ole seuran puolesta vakuutettu! Voit ottaa harrastepassin vakuutuksen kera (sporttiturva) tai toivomme osallistujalla olevan esim. vapaa-ajan vakuutus, joka kattaa harrastustoiminnan.

Harrastepesiksen ohjaajana toimii juniorivalmennuspäällikkö, seuran pelaajia tai valmentajia.

Lisätietoja,

Ville Niemi

ville77niemi@gmail.com

Ilmoittaudu mukaan Laitilan Jyskeen harrastepesikseen alla olevalla lomakkeella. Täytettyäsi lomakkeen ja lähetettyäsi sen, saat paluuviestinä tiedot harrastepesiksen maksusta ja sen maksamisesta, sekä ohjeita harrastepassin hankintaan.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.