Harrastepesis 2019

Aikuisten harrastepesis on Laitilan Jyskeen järjestämää toimintaa.
Harrastepesisläisten joukkueen nimi on HaPa (harrastepalloilijat).
HaPan pelipidan virallinen julkistamistilaisuus pidettiin Naantalin kylpylässä 10.5.2019.

Laitilan Jyskeen aikuisten harrastepesis kokoontuu pelailemaan kaksi kertaa viikossa. Harrastepesis on tarkoitettu yli 18-vuotiaille miehille ja naisille. Voit halutessasi käydä molemmilla paikkakunnilla pelaamassa. Pelailemme rennolla fiiliksellä hyvässä porukassa ja oman kunnon, sekä taitotason mukaisesti. Harrastepesikseen voit lähteä mukaan vaikka ilman aiempaa lajitaustaa. Ohjaajat opastavat ja neuvovat asioissa ja pelaamalla oppii ja kehittyy taitavammaksi. Kerroilla harjoitellaan tekniikoita, pelataan pesistä ja viitepelejä.

LAITILA

Tämän vuoden harrastepesis Laitilassa aloitetaan keskiviikkona 8.5.2019 klo 19.00-20.30. Harrastepesiskerrat ovat Valkojärven kentällä, ellei toisin ilmoiteta.

Jos kenttiin tai muuten harrastepesiskertoihin tulee jotain muutoksia, niin niistä ilmoitetaan 1. WhatsAppilla 2. sähköpostilla 3. tekstiviestillä

Harrastepesiskausi on 8.5.-26.6.2019 jonka jälkeen pidetään pieni tauko ja harrastepesiksen kesäkausi jatkuu syyskuun loppuun asti. Molemmilla paikkakunnilla tulee olemaan saman verran pesiskertoja.

UUSIKAUPUNKI

Tämän vuoden harrastepesis Uudessakaupungissa aloitetaan sunnuntaina 5.5.2019. Harrastepesiskerrat ovat klo 18.00-19.30 Pohitullin kentällä, ellei toisin ilmoiteta.

Harrastepesiskausi on 5.5.-30.6.2019 (9. ja 23.6. ei ole harrastepesistä) jonka jälkeen pidetään pieni tauko ja harrastepesiksen kesäkausi jatkuu syyskuun loppuun asti. Molemmilla paikkakunnilla tulee olemaan saman verran pesiskertoja.

RÄPSÄ CUP

Harrastepesisporukkaan tullessasi, sinulla on mahdollisuus osallistua harrastepesissarjaan, joka pelataan Paimion-Ruskon-Naantalin alueella. Pelejä on toukokuusta lähtien kahden viikon välein. Kysy lisää!

PELIPÄIVÄT

16.5. Rusko

klo 18.00 HaPa-KoHu

klo 19.00 RP67-HaPa

30.5. Naantali

klo 18.00 Kyllikit-HaPa

klo 19.00 HaPa-Ahto

13.6. Paimio

klo 18.00 Paipettaret-HaPa

klo 19.00 PaiPeM-HaPa

Jatkosarjan pelipäivät

25.7. Naantali

1.8. Rusko

8.8. Paimio

Tämän vuoden harrastepesiskausi maksaa osallistujalle:

sisältää:

- harrastepesiskerrat

- välineet

HARRASTEPASSI ON HANKITTAVA ITSE!

Pesäpalloliitto vaatii, että jokaisella harrastepesisläisellä on harrastepassi. Harrastepassin tuoteselosteeseen pääset alla olevan linkin kautta. Jokaisen Laitilan Jyskeen järjestämään harrastepesikseen osallistuvan tulee valita seurakseen LAITILAN JYSKE. Passi tulee jokaiselle älypuhelimeen. Passin hankintaan saat ohjeet täytettyäsi ilmoittautumislomakkeen ja lähetettyäsi sen.

VAKUUTUS

Harrastepesisläisiä ei ole seuran puolesta vakuutettu! Voit ottaa harrastepassin vakuutuksen kera (sporttiturva) tai toivomme osallistujalla olevan esim. vapaa-ajan vakuutus, joka kattaa harrastustoiminnan.

Harrastepesiksen ohjaajana toimii juniorivalmennuspäällikkö Ville Niemi, apunaan seuran pelaajia ja valmentajia.

Lisätietoja,

Ville Niemi

ville77niemi@gmail.com

Ilmoittaudu mukaan Laitilan Jyskeen harrastepesikseen alla olevalla lomakkeella. Täytettyäsi lomakkeen ja lähetettyäsi sen, saat paluuviestinä tiedot harrastepesiksen maksusta ja sen maksamisesta, sekä ohjeita harrastepassin hankintaan.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.