Harrastepesiksen talvikausi 2019-2020

Lähde mukaan Jyskeen harrastepesikseen!
Viime kauden harrastepesisläisiä:)

Laitilan Jyskeen harrastepesiksessä on mahdollista harrastaa ja harjoitella pesistä myös talvella. Seura järjestää yli 15 -vuotiaille naisille ja miehille talviharjoittelumahdollisuudet Varppeen koulun isossa salissa.

Kerroilla pelaillaan erilaisia pelejä (alkulämmittely), treenataan fysiikkaa ja harjoitellaan pesiksen eri osa-alueita kuten heittämistä ja kiinniottamista, sekä lyöntien puolella niin kovien lyöntien kuin taitolyöntienkin eli näppien suuria saloja. Mukaan ovat tervetulleita kaikki hyvässä seurassa liikkumaan kiinnostuneet. Kaikille varmasti keksitään oikean tasoiset treenimetodit omaa taitotasoa ajatellen:)

Varppeen koulun sali sunnuntaisin 17.11.-15.12.2019  ja 5.1.-5.4.2020 klo 16.00-17.30 (viikot 8. ja 9. lomaillaan).

 

Harrastepesiksen talvikausi maksaa osallistujalle:

 

60 € (sisältää mm.)

-17 kpl ohjattua harrastepesiskertaa

-välineet käyttöön

-salivuoromaksut

Harrastepesiksen ohjaajana toimii juniorivalmennuspäällikkö Ville Niemi, apunaan seuran pelaajia, valmentajia, sekä kokeneempia harrastepesisläisiä.

Huom! Harrastepesisläisten tulee hankkia harrastepassi ja oston yhteydessä tulee seuraksi ilmoittaa Laitilan Jyske (jos olet hankkinut harrastepassin kesäksi 2019, niin sinun ei tarvitse hankkia uutta) https://pesapallo.lisenssikauppa.fi/shop/.

Harrastepassin hinta ja tuoteseloste selviää tästä https://www.pesis.fi/wp-content/uploads/2019/03/Tuoteseloste-Passit-2019-2020-1.pdf

 

Harrastepesiksen talvikausi toteutetaan jos ilmoittautuneita on minimissään 10 henkilöä.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.