G-pojat ja -tytöt (2015-2016)

G-juniorit (7-8 -vuotiaat) pelaavat kaudella 2023 Varsinais-Suomen alueen JunnuSuper -turnauksissa pienpesistä ja lisäksi järjestetään yksittäisiä otteluita ja turnauksia lähialueen muita joukkueita vastaan, joissa yleensä pelataan 9v9 -pelejä. 

Alla linkki pienpesiksestä kertovaan videoon:

https://youtu.be/eT02xyq5tzw 

 

G-tyttöjen harjoitukset alkavat torstaina 2.2.2023 klo 17.30-18.30 Soukaisten koulun salissa. Mukaan tarvitset sisäpelikenkien ja *lajivarusteiden lisäksi juomapullon. Jos sinulla ei ole omia lajivarusteita, niin seuralta saa aluksi lainaksi (ilmoita asiasta etukäteen allekirjoittaneelle).

 

G-poikien harjoitukset alkavat perjantaina 3.2.2023 klo 17.45-18.45 Kappelimäen koulun salissa. Mukaan tarvitset sisäpelikenkien ja *lajivarusteiden lisäksi juomapullon. Jos sinulla ei ole omia lajivarusteita, niin seuralta saa aluksi lainaksi (ilmoita asiasta etukäteen allekirjoittaneelle).

 

* = räpylä ja kypärä (sekä maila jos itseltä sellainen jo löytyy)

 

Valmentajina toimivat:

Odessa Rinteelä, Toni Saarela ja Jaakko Kentta (pojat) 

Reino Koski ja Siina Suominen (tytöt)

 

Talvikauden harjoituksissa harjoitellaan pesäpallolle ominaisia lajitaitoja, kuten heittämistä, kiinniottamista ja juoksemista, sekä pallon lyömistä. Lisäksi erilaiset viitepelit ja leikit tukevat ja kehittävät lasten perustaitoja, motoriikkaa ja ryhmässä toimimisen taitoja.

Joukkueisiin otetaan uusia pelaajia ja nyt onkin oiva tilaisuus lähteä mukaan hauskaan harrastukseen. Aluksi voi tulla paikalle vaikka vain tutustumaan toimintaan tai saa tulla suoraan mukaankin harjoituksiin. Joukkueissamme pelaa myös 6 -vuotiaita pelaajia (rohkeasti kokeilemaan treeneihin). Liikunnalliset vaatteet ja vesipullo riittää aluksi, sillä seura lainaa tarvittaessa räpylää, kypärää jne. 

 

Lisätietoja:

Ville Niemi

Juniorivalmennuspäällikkö

044 241 2148

ville77niemi@gmail.com

 

 

Ilmoita pelaaja mukaan G-junioreiden toimintaan kaudelle 2023 alla olevalla lomakkeella.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.