G-pojat ja -tytöt (2014-2015)

G-juniorit (7-8 -vuotiaat) pelaavat kaudella 2022 Varsinais-Suomen alueen JunnuSuper -turnauksissa pienpesistä ja lisäksi järjestetään yksittäisiä otteluita lähialueen muita joukkueita vastaan, joissa yleensä pelataan 9v9 -pelejä. Lisäksi Laitilassa pelataan 10.-12.6.2022 etelän alueen alueleiri, jonka yhteydessä G-junioreilla on turnauspäivä.

Alla linkki pienpesiksestä kertovaan videoon:

G-tyttöjen harjoitukset alkavat tiistaina 11.1.2022 klo 18.00-19.00 Kappelimäen koulun salissa. Mukaan tarvitset sisäpelikenkien ja *lajivarusteiden lisäksi juomapullon. Jos sinulla ei ole omia lajivarusteita, niin seuralta saa aluksi lainaksi.

G-poikien harjoitukset alkavat perjantaina 7.1.2022 klo 16.30-17.30 Varppeen koulun isossa salissa. Mukaan tarvitset sisäpelikenkien ja *lajivarusteiden lisäksi juomapullon. Jos sinulla ei ole omia lajivarusteita, niin seuralta saa aluksi lainaksi.

* = räpylä ja kypärä (sekä maila jos itseltä sellainen jo löytyy)

Valmentajina toimivat:

Ville Niemi (pojat)

Reino Koski (tytöt)

Talvikauden harjoituksissa harjoitellaan pesäpallolle ominaisia lajitaitoja, kuten heittämistä, kiinniottamista ja juoksemista, sekä pallon lyömistä. Lisäksi erilaiset viitepelit ja leikit tukevat ja kehittävät lasten perustaitoja, motoriikkaa ja ryhmässä toimimisen taitoja.

Joukkueisiin otetaan uusia pelaajia ja nyt onkin oiva tilaisuus lähteä mukaan hauskaan harrastukseen. Aluksi voi tulla paikalle vaikka vain tutustumaan toimintaan tai saa tulla suoraan mukaankin harjoituksiin. Joukkueissamme pelaa myös 6 -vuotiaita pelaajia (rohkeasti kokeilemaan treeneihin). Liikunnalliset vaatteet ja vesipullo riittää aluksi, sillä seura lainaa tarvittaessa räpylää, kypärää jne.

Lisätietoja:

Ville Niemi

Juniorivalmennuspäällikkö

ville77niemi@gmail.com

Ilmoita pelaaja mukaan G-junioreiden toimintaan kaudelle 2022 alla olevalla lomakkeella.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.