G-pojat ja -tytöt (2013-2014)

G-juniorit (7-8 -vuotiaat) pelaavat kaudella 2021 ainakin JunnuSuper -turnauksissa pienpesistä ja lisäksi järjestetään yksittäisiä otteluita lähialueen muita joukkueita vastaan, joissa yleensä pelataan 9v9 -pelejä. Alueiden tilannetta kartoitetaan, tuleeko tämän ikäisille omaa aluesarjaa (selviää myöhemmin keväällä)

Alla linkki pienpesiksestä kertovaan videoon:

Harjoitukset alkavat viikolla 4. seuraavasti:

Pojat maanantaisin klo 17.00-18.00 Varppeen koulun iso sali

Tytöt perjantaisin klo 17.30-18.30 Varppeen koulun iso sali

Valmentajina toimivat:

Henrik Rantanen

Reeta Nurmi

Noora Seppällä

Jenna Hiltunen

Ville Niemi

Talvikauden harjoituksissa harjoitellaan pesäpallolle ominaisia lajitaitoja, kuten heittämistä, kiinniottamista, juoksemista ja pallon lyömistä. Lisäksi erilaiset viitepelit ja leikit tukevat ja kehittävät lasten perustaitoja, motoriikkaa ja ryhmässä toimimisen taitoja.

Joukkueisiin otetaan uusia pelaajia ja nyt onkin oiva tilaisuus lähteä mukaan hauskaan harrastukseen. Aluksi voi tulla paikalle vaikka vain tutustumaan toimintaan tai saa tulla suoraan mukaankin harjoituksiin. Joukkueissamme pelaa myös 6 -vuotiaita pelaajia (rohkeasti kokeilemaan treeneihin). Liikunnalliset vaatteet ja vesipullo riittää aluksi, sillä seura lainaa tarvittaessa räpylää, kypärää jne.

Lisätietoja:

Ville Niemi

Juniorivalmennuspäällikkö

ville77niemi@gmail.com

Ilmoita pelaaja mukaan G-junioreiden toimintaan kaudelle 2021 alla olevalla lomakkeella.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.