G-pojat ja tytöt (2012-2014)

Laitilan Jyskeen G-junnujoukkueen toiminta alkaa talviharjoittelun merkeissä maanantaina 13.1.2020 klo 17.30 Varppeen isossa salissa. Joukkueet kootaan vuonna 2012-2014 syntyneistä tytöistä ja pojista. Harjoitukset aloitetaan siten, että tytöt ja pojat harjoittelevat yhdessä. Harjoituskauden edetessä ja pelaajatilanteen kehittyessä lukumäärältään, aloitetaan harjoittelu erillisinä joukkueina. Tavoitteena on siis ensi kesänä pelata pelejä ja turnauksina tyttö- ja poikajoukkueina.

Harjoitukset ovat nyt seuraavasti Varppeen isossa salissa:

Tytöt klo 17.00-17.45

Pojat klo 17.45-18.30

Valmentajina toimivat:

Elina Halminen

Reeta Nurmi

Jenna Hiltunen

Antti Koivusalo

Henrik Rantanen

Ville Niemi

Harjoituksissa harjoitellaan pesäpallolle ominaisia juttuja, kuten heittämistä, kiinniottamista, juoksemista ja pallon lyömistä. Lisäksi erilaiset viitepelit ja leikit tukevat ja kehittävät lasten perustaitoja, motoriikkaa ja ryhmässä toimimisen taitoja.

Joukkueisiin otetaan uusia pelaajia ja nyt onkin oiva tilaisuus lähteä mukaan hauskaan harrastukseen. Aluksi voi tulla paikalle vaikka vain tutustumaan toimintaan tai saa tulla suoraan mukaankin harjoituksiin. Liikunnalliset vaatteet ja vesipullo riittää aluksi, sillä seura lainaa tarvittaessa räpylää, kypärää jne.

Lisätietoja:

Ville Niemi

ville77niemi@gmail.com

Ilmoita pelaaja mukaan G-junioreiden toimintaan alla olevalla lomakkeella.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.