G-pojat ja tytöt (2012-2014)

Laitilan Jyskeen G-junnujoukkueen harjoitukset ovat täydessä käynnissä. Joukkueet koostuvat vuonna 2012-2014 syntyneistä tytöistä ja pojista. Harjoitukset ovat Valkojärven kentällä. G-juniorit pelaavat JunnuSuper -turnauksissa pienpesistä ja lisäksi järjestetään yksittäisiä otteluita lähialueen muita joukkueita vastaan, joissa yleensä pelataan 9v9 -pelejä.

Harjoitukset ovat nyt seuraavasti Valkojärven kentällä:

Tytöt tiistaisin ja torstaisin klo 17.45-19.00

Pojat maanantaisin ja torstaisin klo 16.30-17.45

Valmentajina toimivat:

Elina Halminen

Reeta Nurmi

Jenna Hiltunen

Antti Koivusalo

Henrik Rantanen

Ville Niemi

Harjoituksissa harjoitellaan pesäpallolle ominaisia juttuja, kuten heittämistä, kiinniottamista, juoksemista ja pallon lyömistä. Lisäksi erilaiset viitepelit ja leikit tukevat ja kehittävät lasten perustaitoja, motoriikkaa ja ryhmässä toimimisen taitoja.

Joukkueisiin otetaan uusia pelaajia ja nyt onkin oiva tilaisuus lähteä mukaan hauskaan harrastukseen. Aluksi voi tulla paikalle vaikka vain tutustumaan toimintaan tai saa tulla suoraan mukaankin harjoituksiin. Liikunnalliset vaatteet ja vesipullo riittää aluksi, sillä seura lainaa tarvittaessa räpylää, kypärää jne.

G-junioreilla kausimaksu on 35€, joka sisältää harjoitustoiminnan ja turnausmaksut.

Lisätietoja:

Ville Niemi

ville77niemi@gmail.com

Ilmoita pelaaja mukaan G-junioreiden toimintaan alla olevalla lomakkeella.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.