Talkoolaiseksi!

Pyrimme leiriorganisaationa siihen, että junioripelaajat lähtevät leiriltämme monta mahtavaa peliä, kokemusta ja muistoa rikkaampana!

Laitilan Alueleiri 2022 on iso urheilutapahtuma 7-14 vuotiaille junioreille, joka järjestetään pe 10.- su 12.6. Osallistujia kaiken kaikkiaan päivittäin tapahtumassa on n. 1300 henkilöä. Näin isoa tapahtumaa ei pystytä toteuttamaan ilman vapaaehtoisia talkoolaisia. Valtaosa talkoolaisista tulee oman seuran pelaajien vanhemmista, isovanhemmista ja tutuista. Lisäksi aikuispelaajat ja vanhemmat junioripelaajat osallistuvat myös erilaisiin työtehtäviin leirin aikana.

Haemme kuitenkin auttamishaluisia talkoolaisia lisää, jotka tahtovat olla tekemässä yhdessä meidän leiriorganisaation kanssa junioripelaajille muistoja ja elämyksiä luovan kokemuksen. Talkoolaisia haetaan leirin ruokahuoltoon, majoitusvalvontaan, pelikenttähoitajiin, sekä leirikuljetuksiin.

Järjestämme talkoolaisille kiitostilaisuuden myöhemmin kaudella 2022. Jokainen talkoolainen saa ko. tilaisuuteen kutsun.

 

RUOKAHUOLTO

Aiempien leirien aikana suurta kiitosta saanut ruokahuoltomme pyörii tämän vuoden leirin aikana kahdessa paikassa. Wilhelmiina & Waltterin tiloissa ruokailee joukkueista puolet. Ahoska Cateringin tekemät ruuat toimitetaan Kappelimäen koulun ruokalaan, jossa ruokailee toinen puolikas joukkueista.

Vuoron aikana keittiötalkoolaiset huolehtivat mm. ruokien esille laitoista, ruokailuvälineistä ja ruokalan siisteydestä.

Lisätietoa ruokahuollon talkoolaisen vuoroista ja työtehtävistä antaa ruokailuvastaavamme:

Anu Toivonen

040 567 2744

anuj.toivonen78@gmail.com

 

MAJOITUSVALVONTA

Leirin aikana joukkueet majoittuvat luokkamajoituksissa Laitilassa ja Kalannissa. Majoitusvalvontaa suoritetaan leirin aikana kokoaikaisesti, eli valvojia on paikalla myös yöaikaan. 

Majoitusvalvojien tehtäviin kuuluu kulun- ja yleisen järjestyksen valvonta (majoitustiloissa saa olla ainoastaan joukkueet ja leiriorganisaatioon kuuluvat), ovien avaus, kun joukkueet tulee esim. pelistä (pelien aikana tai silloin kun joukkue ei ole paikalla, pidetään heidän majoitusluokkansa ovi lukittuna), sekä esim. käsi- ja wc-papereiden täyttö jos päivän aikana tarvetta sellaiselle esiintyy.

Lisätietoa majoitusvalvonnan talkoolaisen vuoroista ja työtehtävistä antaa majoitusvastaavamme:

Heikki Hakoniemi

050 557 9515

heikki.hakoniemi@gmail.com

 

LEIRIN KULJETUKSET

Kuljettajia tarvitaan leirin aikana juniorituomareiden kuskaamiseen pelikentille (kenttiä Laitilan lisäksi uudessakaupungissa, Kalannissa ja Mynämäellä). Lisäksi ruokaa ja astioita kuljetetaan päivän aikana Kappelimäen koululle Ahoskan keittiöltä. 

Kuljetuskalustona leiriorganisaatiolla on henkilökuljetuksiin pikkubussit (1+8, henkilöautokortti riittää) ja ruokakuljetuksiin niihin varatut asianmukaiset pakettiautot.

Lisätietoa kuljetusvuoroista ja työtehtävistä antaa kuljetusvastaavamme:

Jyrki Heinonen

040 746 6069

jyrki.heinonen@lailanet.fi

 

PELIKENTTIEN HOITO

Leirin aikana pelejä varten kenttiä on käytössä yhteensä 17kpl. Kaupungin kenttämiehet käyvät huoltamassa ja tekemässä kentät aamuiksi valmiiksi. He osallistuvat myös päivien mittaan huoltotoimenpiteisiin, mutta kenttien lukumäärän takia hekään eivät kaikkialle ehdi. Tästä syystä kentille tarvitsemme hoitajia, jotka lanaavat, parantelevat viivoja yms. pelien välissä tai jopa tarvittaessa niiden aikana, jotta joukkueet pystyisivät pelaamaan leiripelinsä mahdollisimman hyväkuntoisilla kentillä koko ajan.

Lisätietoa työtehtävistä antaa kenttävastaavamme:

Sami Vaskelainen

040 183 3396

sami.vaskelainen@laitila.fi

 
 

 

 

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.