Jyskeen pesisnaiset voittivat kaikki pelit runkosarjassa

12.8.2020


- Lohkofinaalit käynnistyvät kotona sunnuntaina 16.8.

Joukkue laittoi talvikaudella tavoitteekseen pudotuspeleihin pääsyn. Koronapandemian takia kausi aloitettiin myöhässä. Sarjajärjestelmäkin rukattiin uusiksi: Yksinkertaisen sarjan jälkeen vain kaksi parasta pääsisi mittelemään ykkössarjapaikasta. Tämä ei Jyskeen naisia haitannut, sillä kauden kaikki kahdeksan peliä päättyivät ”punakoneen” voittoon ja samalla selvään runkosarjan ykköspaikkaan.

Onnistumisia on kauden aikana tullut tasaisesti nuorelle joukkueelle, jonka rungon muodostavat siis vasta C- ja B-ikäiset nuoret naiset. Myös runkosarjan henkilökohtaisissa tilastoissa Jyske oli luonnollisesti hyvin edustettuna:

Lyöjätilastossa Pinja Toivonen ylsi neljännelle sijalle Nea Nyholmin säestäessä hyvin kahdeksannella sijalla. Etenijätilaston kärkipaikka meni Ilona Hakoniemelle. Ilona oli myös kärkilyöntitilastossa kakkonen. Tehopistetilastossa eli lyödyt + tuodut ykkönen oli selvällä erolla seuraavaan Pinja Toivonen.

Lohkofinaaleissa, jotka pelataan paras kolmesta järjestelmällä, Jyske saa vastaansa Loimaan Palloilijat. Sarja alkaa kotiottelulla Laserkeskus-Areenalla ensi sunnuntaina 16.8. klo 17.00.  Jyskeen pesäpallolla on samaisena sunnuntaina todellinen supersunnuntai, kun ”esiotteluna” miehet pelaavat maakuntasarjassa kauden viimeisen pelinsä Manse PP:tä vastaan. Miesten joukkue on myös alkutahmeuden jälkeen loistavassa syysvireessä, sillä voittoputki on jo neljän ottelun mittainen. Miesten peli alkaa supersunnuntaina klo 12.00. Molemmat joukkueet toivovat runsaslukuisen kotiyleisön kannustusta.

Naisten suomensarjan tilastot