Alueleirille ilmoittautuminen aukeaa viikon päästä!

25.1.2018

Leiriotteluiden tuomaa iloa
Leiriotteluiden tuomaa iloa

Ilmoittautua voi torstaina 1.2.2018 klo 12.00 alkaen.

Varmista joukkueesi pääsy hyvin organisoidulle leirille Laitilaan ja ole ajoissa liikkeellä! Leiriorganisaatio paiskii kovasti töitä, jotta kesäkuun alussa päästään nauttimaan hyvistä peleistä ja mukavasta leiritunnelmasta.

Majoituskoulut, ruokailu ja pelikentistä valtaosa ovat kaikki kilometrin sisällä. Tällä alueleirillä suurin osa ajasta ei todellakaan mene paikasta toiseen siirtymiseen!

Alla linkki leirin ilmoittautumiseen, joka avautuu siis to 1.2.2018 klo 12.00.

https://www.pesistulospalvelu.fi/turnaustiedot/114

 

Tässä vaiheessa on muutamasta aiheesta tullut meille useampia kysymyksiä, joten avaan niitä seuraavassa kaikille.

 

1. Onko G-ikäisillä leiri vai turnauspäivä?

Lähtökohtaisesti tarkoituksena on, että myös G-ikäisille järjestetään perjantaista sunnuntaille kestävä leiri. Toteutuuko se, riippuu siitä, kuinka monta joukkuetta G-ikäisten leirille ilmoittautuu. Jos ilmoittautumismäärä jää pieneksi, niin silloin G-ikäiset pelaavat lauantaina turnauksen.

2. Pelaavatko G-ikäiset pienpeliä vai normaalia pesistä?

Leirillä on tarjolla sarjat molemmille pelimuodoille, eli joukkue voi ilmoittautua pienpeliä pelaamaan tai sitten normaalia pesäpalloa pelaamaan. Jos sarjamuotoihin ilmoittautumisessa tulee paljon hajontaa, niin pelimuodosta ollaan yhteydessä jokaisen joukkueen yhteyshenkilöön ennen leirin sarja- ja otteluohjelmien tekoa.

3. Onko leirillä peli- ja kilpasarja?

Tavoitteena on, että leirillä päästään pelaamaan hyviä ja tasaväkisiä pelejä. Ilmoittautumisen yhteydessä on kenttä "selvitys joukkueen taitotasosta", jossa voi kertoa joukkueestaan ja haluaako joukkueensa pelaavan peli- vai kilpasarjassa. Se, että tuleeko peli- ja kilpasarjoja erikseen riippuu siitä, mikä on lmoittautuneiden joukkueiden määrä per sarja. Lopulliset leirin sarjapäätökset ja lohkojaot tekee kilpailun johtoryhmä.