Moninkertainen Itä-Länsi pelaaja Enni Kylä-Kause liittyy Jyskeen pesisnaisten harjoitusrinkiin

17.12.2017

Jyskeen naisten joukkueen muodostuminen etenee aikataulussa. Viime vuotisen perusrungon lisäksi naisten suomisarjaan valmistautuva joukkue saa nimekkäitä vahvistuksia Rauman suunnalta.

 

Naisten superpesiksessä yhteensä 346 ottelua pelannut ja yli 1800 kärkilyöntiä takonut Kylä-Kause on Jyskeelle mieluinen vahvistus. Jyskeen puheenjohtajalle Sami Mäelle Kylä-Kause on entuudestaan tuttu, sillä he voittivat samassa joukkueessa eli Rauman Lukossa SM-pronssia kaudella 2015.  ”Enskan” mukaan tuloa voisi kliseisesti kutsua todelliseksi täsmähankinnaksi”, toteaa Mäki. Pelaajana ”Enska” tuo tarvittavaa kokemusta lajin huipulta ja samalla hän auttaa sekä Jyskeen kokeneempaa että erityisesti nuorempaa kaartia niin lajiosaamisessa kuin taktisella puolella”, jatkaa Mäki.

 

Kylä-Kauseen lisäksi harjoitusrinkiin tulevat uusina pelaajina Ringa Helimo, Taru Koivuluoma, Anna-Mari Käkönen, Riikka Loutti ja Niina Uusitupa. Kaikilla heillä on monen vuoden kokemus naisten ykköspesiksessä pelaamisesta. Lisäksi Helimolla, Loutilla ja Uusituvalla on kirjattu pelejä myös superpesiksessä.

 

Ykkösjoukkueessa on nyt yhteensä 15 pelaajaa. Näiden lisäksi on tarkoitus vielä nostaa muutama nuori oma juniori mukaan rinkiin. Samalla Jyske on hakenut pesäpalloliitolta paikkaa naisten maakuntasarjaan, jotta tulevina vuosina omien juniorien pelaajapolkua voidaan yhä paremmin toteuttaa.

 

Lisätiedot,

 

Sami Mäki, 0440 223 201

Pesäpallojaoston puheenjohtaja