Pesäpallokautta 2018 aloitellaan

23.10.2017


Joukkuemäärä tulee nousemaan

Samaan aikaan, kun sääennusteet lupailee ensilunta maahan, niin Laitilan Jyske on aloittelemassa ensi vuoden pesäpallokautta talvitreenien muodossa. Ensi kautta onkin mielenkiintoista odotella, sillä viime kesän yhdeksästä joukkueesta määrä on nousemassa kaikkiaan kolmeentoista.

Junioreissa joukkueita tulee G-junioreista C-junioreihin. Kaikissa ikäluokissa joukkue on tulossa niin tyttöihin kuin poikiinkin. Harrastajamäärä kasvoi tänä vuonna hienosti, mutta tavoitteenamme on lisätä määriä vielä lisää, eli jos pesäpallon pelaaminen tai vaikkapa tuomaritoiminta kiinnostaa, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä. Valmentajatilanne on hyvä ja lisäystä ja uusia kasvoja nähdään silläkin puolella toimintaa. Sama tilanne on kuitenkin myös vetäjäpuolella, eli jos olet kiinnostunut valmentamisesta/ohjaamisesta, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Uusista joukkueista G-poikiin otetaan mielellään lisää harrastajia mukaan. Kaikki alle 8-vuotiaat pojat ovat tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan. Jos pesäpallon pelaaminen joukkueessa vielä mietityttää, niin harjoituksiin pääsee mukaan kokeilemaan muutamaksi viikoksi, jotta laji ja toiminta tulee tutuksi ja päätöksen teko harrastuksen aloittamisesta helpottuu.

Junioritoiminnan kasvamisen lisäksi ensi kesänä aikuisjoukkueitakin on naisten suomisarjan lisäksi myös naisten ja miesten maakuntasarjoissa. Naisten maakuntasarjan runko muodostuu seuran C- ja B-juniori-ikäisistä työistä, jotka tuovat myös kilpailua pelipaikoista suomisarjan joukkueeseen. 

Viikko sitten pidetyn joukkue- ja pelaajapalaverin tuloksena Laitilan Jyskeen väreissä kesällä 2018 sarjapisteistä taistelee myös miesten joukkue. Maakuntasarjaan lähtevän joukkueen nimilistaan tuli loistavasti nimiä ja pelinjohtaja Matti Huunosen johdolla lähdetään valmistautumaan kauteen ja kesällä sitten rohkeasti haastamaan muita sarjan joukkueita. 

Joukkueiden ja valmentajien yhteystiedot on päivitetty "Yhteystiedot" osioon. Sieltä löytyy tiedot, johon ottaa yhteyttä jos on kiinnostunut harrastuksen aloittamisesta ja toimintaan mukaan tulemisesta.