Laitilan Jyskeen Jääurheilun harjoitustoiminta lopetetaan toistaiseksi.

13.3.2020

Terveysviranomaisten suositusten mukaisesti harjoitustoiminta on tauolla toistaiseksi, 30.4.2020 saakka.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Jyskeen Jääurheilu keskeyttää jääkiekon ja ringeten KAIKEN harjoitustoiminnan toistaiseksi 30.4.2020 saakka.

Lajiliitot ovat päättäneet keskeyttää kaiken sarjatoiminnan kauden 2019-2020  osalta.

Jatkosta päätetään terveysviranomaiseten suositusten perusteella ja tästä jaetaan infoa erikseen.

Jääkiekkoliiton hallitus on eilen illalla pitämässään kokouksessaan päättänyt, että kaikkien Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen sarjatoiminta päättyy tältä kaudelta. Päätös astui voimaan välittömästi. Tämä tarkoittaa, että kaikki jäljellä olevat pelit, pelitällit ja turnaukset perutaan kaikilla sarjatasoilla. Päätöksen vaikutuksista kauden 2019–20 sijoituksiin ja kauden 2020–21 sarjapaikkoihin tiedotetaan kootusti kevään aikana.

Myös Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton ottelutapahtumat perutaan perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia. Tämä koskee kaikkia liiton ja sen jäsenseurojen alaisia ottelutapahtumia ja turnauksia sekä maajoukkuetoimintoja. Liitto myös suosittelee, että harjoitukset ja mahdolliset leiritapahtumat perutaan varotoimenpiteenä.

Noudatamme seurassa aina viranomaisten ohjeita. Terveys on etusijalla jokaisessa päätöksessämme. THL:n ohjeistuksia ja koronavirukseen liittyvää uutisointia voi lukea tarkemmin täältä.