Kohti laadukkaita torjuntoja!

3.6.2020

Kaudella 2020-2021 panostetaan maalivahtipolun kehittämiseen.

Maalivahdin pelipaikka eroaa huomattavasti kenttäpelaajan vastaavasta, minkä vuoksi myös maalivahtien harjoitteluun on kiinnitettävä huomiota eri näkökulmasta.

Seuran omat maalivahtijäät ovat yksi loistava tapa vastata maalivahtien harjoitevaatimuksiin erityisesti pelikauden aikana; mahdollisimman usein toteutetut ja sisällöltään aktiiviset mv-jäät ovat ensisijaisen tärkeitä maalivahtipolun kehittämisessä. Lajitekniset ominaisuudet, fysiikka, motoriset ominaisuudet sekä kasvaminen laadukkaaksi urheilijaksi ovat muutamia mainitaksemme nostettu esille.Jyskeessä maalivahtijäiden määrää ja laatua on nostettu vuosittain mahdollisuuksien mukaan.

Kaudella 2020-2021 maalivahtivalmennus saa täydennystä / kokemusta isolla kauhalla ja samalla mv-valmennus on huomioitu seuran kehittämis hankkeessa.

Asiasta tiedotetaan täsmällisemmin kesän aikana.