VAVA- hankkeen kysely Jyskeläisille

23.2.2021

Kyselyyn voi vastata kaikki Jyskeen toiminnassa mukana olevat sekä myös yhteistyökumppanit!

Tervetuloa vastaamaan imago- ja sidosryhmätutkimukseen!

Hankeseurat: Eurajoen Veikot, Kalannin Pallo, Laitilan Jyske, Lapin Narvi-Pallo, Mynämäen Vesa, Pyhärannan Myrsky, Uudenkaupungin Korihait & Vehmaan Kiisto

Tässä tutkimuksessa kartoitamme mielipiteitänne yllämainittujen urheiluseurojen toimintaan liittyen. Tutkimuksen aluksi pyydämme teitä valitsemaan seuroista sen, jonka koette läheisemmäksi/tutuimmaksi.

Tutkimus on osa Turun ammattikorkeakoulun koordinoimaa Vauhtia urheiluseuroihin ja viihtyvyyttä asuinseutuihin-hanketta.

Tutkimuksen tulokset tulevat olemaan merkittävässä roolissa seurojen kehittämisessä, joten vastaamalla voit siis vaikuttaa seuran tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaaminen vie vastauksistasi riippuen noin 5-7 minuuttia. Suosittelemme käyttäjäystävällisyyden takia vastaamaan kyselyyn tietokoneella. Tarvittaessa vastaaminen onnistuu toki myös mobiililaitteilla.

Osa kysymyksistä kysytään, jotta saisimme kartoitettua näiden seurojen jäsenten ja seuraajien profiileja yleisellä tasolla. Tämän lisäksi mukana on kysymyksiä mm. seurojen päivittäiseen toimintaan ja imagoihin liittyen.

Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti. Yksittäistä vastaajaa ei voi tunnistaa vastauksista.